Η Ολίβια Νιούτον Τζον μετά τα δημοσιεύματα «ότι της απομένουν λίγες εβδομάδες ζωής» (video)

Το σύντομο βίντεο που ανέβασε στο twitter

Μετά τη δήλωση του Αμερικανού μάνατζερ της, η ίδια η Ολίβια Νιούτον Τζον σε ένα σύντομο βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media δηλώνει: «Οι φήμες περί θανάτου μου διογκώθηκαν υπερβολικά».

Η Αυστραλή ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρεται σε πρόσφατα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία της απομένουν λίγες εβδομάδες ζωής.

Η Ολίβια Νιούτον Τζον εύχεται στους φαν της «Καλή Χρονιά» και δηλώνει «Είμαι καλά και θα ήθελα να ευχηθώ ένα ευτυχέστερο, με όσο το δυνατόν περισσότερη υγεία 2019 και να ευχαριστήσω όλους για τη θαυμάσια στήριξη σε εμένα προσωπικά και στο κέντρο ευεξίας καρκινοπαθών Olivia Newton-John στη Μελβούρνη της Αυστραλίας».

Οι δηλώσεις της on camera έρχονται μετά το «μπαράζ» δημοσιευμάτων -που πυροδότησε το αμερικανικό Radar Online- ότι η 70χρονη Ολίβια Νιούτον Τζον δίνει μάχη με τον καρκίνο για να κρατηθεί στη ζωή, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι οι οργανικές λειτουργίες της καταρρέουν.

Τον Μάιο του 2017 η Νιούτον Τζον ανακοίνωσε ότι η περιοδεία της σε ΗΠΑ και Καναδά ματαιώνεται και λίγους μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος για τρίτη φορά, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη διάγνωση.

(Με πληροφορίες από Guardian)