Η σκληρή μάχη της Ολίβια Νιούτον Τζον με τον καρκίνο για τρίτη φορά

Τα δημοσιεύματα ότι της απομένουν λίγες εβδομάδες ζωής και η δήλωση του μάνατζερ της

Η ηθοποιός Ολίβια Νιούτον Τζον, το λαμπερό αστέρι της ταινίας «Grease» που το 1978 «έσπασε» τα ταμεία, δίνει νέα μάχη με τον καρκίνο.

Η 70χρονη Νιούτον Τζον διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος τον Μάιο του 2017, για τρίτη φορά, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη διάγνωση.

Η δεύτερη φορά ήταν το 2013 και η Αυστραλή ηθοποιός και τραγουδίστρια, που έχει τιμηθεί 4 φορές με βραβείο Γκράμι, έδωσε τη μάχη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε τότε για ποιόν λόγο επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει τη νέα περιπέτεια της υγείας της, απάντησε «σκέφτηκα ότι είναι η ζωή μου και απλά αποφάσισα να το κρατήσω για τον εαυτό μου».

Ωστόσο, μετά τα δημοσιεύματα σε ΗΠΑ και Αυστραλία ότι, της απομένουν λίγες εβδομάδες ζωής και ειδικά το δημοσίευμα του Radar Online, που επικαλούμενο πηγή του περιβάλλοντος της, έγραφε την περασμένη εβδομάδα ότι «ο οργανισμός της καταρρέει, αλλά αρνείται να ‘φύγει’ μέχρι τον γάμο της κόρης της», ο μάνατζερ της έκανε την ακόλουθη δήλωση: Η Ολίβια Νιούτον Τζον δεν πεθαίνει.

Μεταξύ άλλων, γράφτηκε σε διαδικτυακό μέσο της Αυστραλίας ότι, η πρόγνωση είναι μόλις μερικές εβδομάδες ζωής, ούτε καν μήνες.

Μετά το «μπαράζ» ο Αμερικανός μάνατζερ της Ολίβια Νιούτον Τζον, Μάικλ Κάπριο χαρακτήρισε «αστεία» τα δημοσιεύματα περί θανάτου της ηθοποιού και πρόσθεσε: «Μάλλον πρέπει να αναζητήσετε καλύτερες πηγές αντί να διαβάζετε τα ταμπλόιντ».

Μιλώντας στο Sunday Night τον Σεπτέμβριο του 2018, η Ολίβια Νιούτον Τζον παραδέχτηκε ότι υπήρξαν φορές που φοβήθηκε, λέγοντας ότι ο σύζυγος της ήταν κοντά της με την αγάπη και τη στήριξη του.

Όταν ερωτήθηκε πώς διαχειρίστηκε το θέμα η 32χρονη κόρη της Κλόε Λατάνζι, είπε «εντάξει, δεν ήταν εύκολο».

Τον Μάιο του 2017 η Νιούτον Τζον ανακοίνωσε ότι η περιοδεία της σε ΗΠΑ και Καναδά ματαιώνεται.

Όπως γράφει η Daily Mail, απέδιδε τους πόνους στην πλάτη σε ισχυαλγία, μέχρι που οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για μετάσταση στη σπονδυλική στήλη.