ΔΙΕΘΝΕΣ
06/07/2019 17:22 EEST | Updated 06/07/2019 17:23 EEST

Η on air αντίδραση των παρουσιαστών του CBS τη στιγμή του σεισμού των 7,1 Ρίχτερ στην Καλιφόρνια

Αξιοθαύμαστη ψυχραιμία παρά τον τρόμο στα μάτια τους

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε κάποιον τη στιγμή που εκδηλώνεται ένας σεισμός, είναι να βρίσκεται σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, εγκλωβισμένος σε ένα στούντιο και με χιλιάδες τηλεθεατές να σε παρακολουθούν (εάν δεν έχουν ήδη τρέξει να κρυφτούν σε ένα ασφαλές μέρος).

Από τη μία ένας παρουσιαστής πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος για να μην πανικοβάλει όσους τον  παρακολουθούν αλλά και ο ίδιος βιώνει εκείνη τη στιγμή το πολύ ανθρώπινο συναίσθημα του φόβου αλλά και μιας αμηχανίας που σχετίζεται με το ότι κάθε κίνησή του παρακολουθείται.

Σε μια τέτοια αδιέξοδη κατάσταση «πιάστηκαν» οι παρουσιαστές του CBS Λος Άντζελες τη στιγμή που εκδηλώθηκε ο σεισμός των 7,1 Ρίχτερ και εκείνοι βρίσκονταν «στον αέρα».

Εμφανώς τρομαγμένη η παρουσιάστρια, λέει πως νιώθουν ισχυρές δονήσεις και ζητά από το τηλεοπτικό κοινό να τους δώσει μερικά λεπτά καθώς «προσπαθούμε να σιγουρευτούμε πως δεν θα πέσει τίποτα μέσα στο στούντιο». Και οι δύο κοιτάζουν τρομαγμένοι προς την οροφή ενώ ο συμπαρουσιαστής σχολιάζει πως ο σεισμός έχει μεγάλη διάρκεια. 

Εκείνη τη στιγμή η παρουσιάστρια, η οποία κρατά την ψυχραιμία της με αξιοθαύμαστο τρόπο, μοιάζει πιο τρομαγμένη από πριν και απλώνει το χέρι της και σφίγγει αυτό του συμπαρουσιαστή. Και οι δύο μαζί σχολιάζουν ξανά πως πρόκειται για έναν πολύ ισχυρό σεισμό ενώ αφού έχουν ήδη περάσει περίπου  17 δευτερόλεπτα η παρουσιάστρια προτείνει να μπουν και οι δύο κάτω από το γραφείο για να προφυλαχθούν και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου εξαφανίζεται.

Και οι δύο έχουν την ψυχραιμία να κάνουν «πάσα» για διάλειμμα και να υποσχεθούν πως σε λίγο θα είναι και πάλι κοντά το κοινό τους.