Η πρώην του Harry πήγε στον γάμο και η έκφρασή της κατά την τελετή έγινε το viral της ημέρας

Μπορούν δύο πρώην εραστές να γίνουν στη συνέχεια φίλοι. Και μάλιστα ο ένας εξ αυτών (στην προκειμένη περίπτωση η γυναίκα) να πάει και στον γάμο του πρώτην; Ειδικά μάλιστα εάν αυτός είναι πρίγκιπας και η νύφη μια γοητευτική ηθοποιός του Χόλιγουντ;

Η αλήθεια είναι πως εάν για τους κοινούς θνητούς κάτι τέτοιο είναι μία φορά δύσκολο στην περίπτωση της Chelsy Davy, πρώην συντρόφου του πρίγκιπα Harry επί σειρά ετών. Μάλιστα το ειδύλλιο ήταν αρκετά σοβαρό ώστε η κοπέλα να τον συνοδεύσει στον γάμο του πρίγκιπα William το 2011.

Ο Harry με την Chelsy όπως φαίνεται διατήρησαν καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό και την κάλεσε στον γάμο του με την Meghan Markle. Το ίδιο μάλιστα έκανε και με άλλες πρώην του.

Ωστόσο, ήταν το βλέμμα και το ύφος της Chelsy αυτό που τράβηξε την προσοχή και έδωσε την αφορμή για άπειρα σχόλια στα social media με σχόλια που αναπαράγουν με χιούμορ το «κλισέ» της πικραμένης πρώην που βλέποντας το νέο ζευγάρι από μέσα της σκέφτεται «έπρεπε να ήμουν εγώ στη θέση της» (#ItShouldHaveBeenMe)