Η Σερένα Γουίλιαμς αποκάλυψε το φύλο του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ

Και μάλλον θα είναι κορίτσι...
India Today

Μόλις λίγες εβδομάδες απέχουν από την γέννηση του πρώτου παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Η Βρετανική οικογένεια ποτέ δεν σχολιάζει το φύλο των παιδιών πριν γεννηθούν και παρουσιαστούν στον βρετανικό λαό, ωστόσο αυτή την φορά ίσως ξέρουμε τι περιμένει το πριγκιπικό ζευγάρι χάρη στην Σερένα Γουίλιαμς.

Η Αμερικανίδα αντισφαιρίστρια, μίλησε πρόσφατα στο E!News σχετικά με την δική της εμπειρία με παιδιά και ανέφερε πως μια ″φίλη της″ είναι έγκυος και μάλλον εννοεί την δούκισσα του Σάσεξ.

«Συνέχεια μου λέει το μωρό μου θα κάνει αυτό , το μωρό μου εκείνο και της λέω όχι, ηρέμησε», αναφέρει η Γουίλιαμς στο περιοδικό.

Yahoo Style UK

Σύμφωνα με τα προγνωστικά, το παιδί που περιμένει η Μέγκαν και ο Χάρι είναι κορίτσι. Και τώρα, η Γουίλιαμς μάλλον το επιβεβαίωσε.

Αν το επερχόμενο μωρό είναι όντως κορίτσι, το ζευγάρι θα έχει μεγαλύτερη ευελιξία στην ονομασία του καθώς θα είναι έβδομο στην γραμμή του θρόνου.

«Μπορεί να δούμε ονόματα όπως Άλις, Άρθουρ ή Νταϊάνα ή ακόμα ονόματα όπως το Τζανέτ. Έτσι λεγόταν η γιαγιά της Μέγκαν, με την οποία είχε πολύ στενή σχέση», αναφέρει η Αριάν Τσέρνοκ, αναπληρώτρια καθηγήτρια σύγχρονη βρετανικής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Η αντίστροφη μέτρηση πάντως έχει ξεκινήσει.

Πηγή: HuffPost US

Πήγαινε στην αρχική σελίδα