Εύβοια: Πούλμαν με 40 επιβάτες εγκλωβίστηκε στο καταφύγιο της Δίρφυς

Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία τους. Θα γυρίσουν με τα πόδια, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων.
40 περιπατητές εγκλωβίστηκαν στο καταφύγιο της Δίρφυς στην Εύβοια.
40 περιπατητές εγκλωβίστηκαν στο καταφύγιο της Δίρφυς στην Εύβοια.
evima.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr πούλμαν με 40 επιβάτες έφτασε στο καταφύγιο της Δίρφυς στην Εύβοια, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και οι 40 επιβάτες αυτή τη στιγμή επιστρέφουν με τα πόδια στην Στενή καθότι απαγορεύεται η διέλευση των βαρέων οχημάτων.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου, όταν έμπειροι περιπατητές έφτασαν στο Όρος Δίρφυς, με αποτέλεσμα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων να εγκλωβιστούν.

Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, δήλωσε πριν από λίγο στο evima.gr, πως οι 40 περιπατητές είναι έμπειροι και δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την υγεία τους. Ο ίδιος τόνισε πως λόγω της ισχυρής χιονόπτωσής και της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην περιοχή, το λεωφορείο δεν μπορεί να πλησιάσει το καταφύγιο, «εάν οι περιπατητές επιθυμούν να φύγουν από το καταφύγιο θα αποχωρήσουν με τα πόδια προς την Στενή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ψαθάς.

Την ίδια ώρα, τα έντονα καιρικά φαινόμενα με σφοδρές χιονοπτώσεις πλήττουν την κεντρική βόρεια και νότια Εύβοια χωρίς να έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα.

Πηγή: evima.gr

Δημοφιλή