Είναι ξανά έγκυος η Κέιτ Μίντλετον; Τι γράφουν τα βρετανικά τάμπλοιντ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον υποδέχθηκαν το τρίτο τους παιδί πριν από 1 χρόνο.
Cosmo

Η δούκισσα Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν ήδη τρία παιδιά: τον πρίγκιπα Τζωρτζ που είναι 5 χρονών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ που είναι 3 χρονών και τον πρίγκιπα Λούι που είναι 10 μηνών και αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας. Μήπως όμως η Κέιτ περιμένει και άλλο παιδί;

Πηγή από το παλάτι του Μπέρμιγχαμ είχε δηλώσει στο Express.Co.Uk πως η δούκισσα πάντα εκδήλωνε την αγάπη της για τα παιδιά και πάντα έλεγε πως ήθελε τουλάχιστον τρία παιδιά.

«Ο Γουίλιαμ στην αρχή ήταν πιο διστακτικός γιατί ο Τζώρτζ ήταν πολύ δύσκολο παιδί. Μετά απέκτησαν την Σάρλοτ και τους ήταν πολύ πιο εύκολο. Αργότερα γεννήθηκε ο Λούι και τώρα η ιδέα για ένα τέταρτο παιδί δεν μοιάζει τόσο κακή».

Σύμφωνα μάλιστα με τα βρετανικά ταμπλόιντ, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ αισθάνονται πιο πρόθυμοι να αποκτήσουν και αυτοί άλλο ένα.

Yahoo Style UK

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει επίσης τέσσερα παιδιά, τον Κάρολο, πρίγκιπας της Ουαλίας, την πριγκίπισσα Άννα, τον πρίγκιπα Άντριου, δούκας του Γιορκ και τον πρίγκιπα Έντγουαρντ, κόμης του Ουέσσεξ.

Ωστόσο, η δούκισσα του Κέιμπριτζ υπέφερε αρκετά από τος προηγούμενες εγκυμοσύνες της και ίσως δεν είναι ακόμα έτοιμη να ξανά περάσει την ίδια ταλαιπωρία με ένα νέο παιδί.

Σε μια εκδήλωσε στο Λονδίνο το 2017, μίλησε για τις εγκυμοσύνες της και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει μια νέα μητέρα.

«Τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να σε προετοιμάσει για το τι σημαίνει να γίνεσαι μητέρα. Συναισθήματα χαράς, εξάντλησης, αγάπης και ανησυχίας, όλα αναμιγνύονται μαζί. Η θεμελιώδης ταυτότητά σου, αλλάζει μέσα σε μια νύχτα. Πηγαίνεις από το να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου, στο να βάζεις το παιδί σου πάνω απ′ όλα», δήλωσε η Κέιτ.

Hello!

(Πηγή: Express.Co.Uk)