Εκλογές: Ικανοποίηση στην Ελληνική Λύση για την είσοδο στην Βουλή

Τι λένε οι πηγές στο "στρατόπεδο" του Κυριάκου Βελόπουλου. Η ανάρτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.
Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.
DIMITRIS KAPANTAIS via Getty Images

Την ικανοποίησή του εκφράζει το επιτελείο του Κυριάκου Βελόπουλου αναφορικά με την εξέλιξη της εκλογικής βραδιάς, κάνοντας λόγο για «αύξηση ποσοστών, ενώ περάσαμε από φωτιές και λαίλαπα».

Πηγές από το στρατόπεδο του κόμματος αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι πολύ ικανοποιημένος. «Περάσαμε μέσα απο φωτιές, λαίλαπα. Καταφέραμε και μείναμε όρθιοι και αυξήσαμε τα ποσοστά μας».

Υπενθυμίζεται ότι οι άνθρωποι του κόμματος από την πρώτη «ανάγνωση» των exit poll τόνισαν ότι περιμένουν την ανατροπή και ότι ο κόσμος τους έχει στηρίξει, ενώ ο Κυριάκος Βελόπουλος αναμένεται να προχωρήσει σε δηλώσεις μετά τα επίσημα αποτελέσματα.

Η Ανάρτηση του Κ. Βελόπουλου

″Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας ψήφισαν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους αγωνίστηκαν εναντίον των συκοφαντιών των ύβρεων των ψεμάτων λέγοντάς το μεγάλο ναι στην ελληνική λύση! ΠΕΡΆΣΑΜΕ ΑΠΌ ΦΩΤΙΆ ΠΈΡΑΣΑΝ ΑΠΌ ΤΥΦΏΝΑ ΚΑΙ ΒΓΉΚΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟΙ! ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΟΎΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΚΌΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ! ΚΑΛΟΎΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΤΟΎΝ ΔΊΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ ΔΙΌΤΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ ΜΆΧΕΣ! ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΦΌΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ!” αναφέρει σε ανάρτησή του

Δημοφιλή