Εκλογες - Παναγόπουλος: Για κάποια κόμματα θα χρειαστεί να περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alco, Κώστας Παναγόπουλος δίνει τις δικές του εκτιμήσεις λίγες ώρες πριν τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών.
via Associated Press

Μιλώντας στον Alpha, ο διευθύνων σύμβουλος της Alco, Κώστας Παναγόπουλος, έδωσε μία πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε ποια κόμματα ακριβώς θα εκπροσωπηθούν στη Βουλή».

Παναγόπουλος: Ίσως χρειαστεί να κάνουμε γνωριμίες, που δεν θα το επιθυμούσαμε

«Θα έχουμε να συζητάμε πάρα πολλά, πολλά από αυτά που τα συζητούσαμε και στην παρουσίαση των προεκλογικών ερευνών, τις τάσεις δηλαδή που κουβεντιάζαμε, απλώς οριστικοποιούνται και θα συζητηθούν. Θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε ποια κόμματα ακριβώς θα εκπροσωπηθούν στη Βουλή», ανέφερε, αρχικά.

«Με δεδομένο ότι το exit poll είναι σε εξέλιξη ακόμα αλλά και έχει, όπως πάντα, περιθώριο σφάλματος, εκτιμώ ότι για κάποια κόμματα θα χρειαστεί να περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα».

Ερωτηθείς για το εάν αναμένεται να μπουν στη Βουλή κόμματα με επικεφαλής που είναι άγνωστοι, ο κ. Παναγόπουλος δήλωσε: «Δεν ξέρω αν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Να πω το εξής: Ίσως χρειαστεί να κάνουμε γνωριμίες, που δεν θα το επιθυμούσαμε κιόλας».

Δημοφιλή