ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν εξήγησε στους Αμερικανούς γιατί απέσυρε την υποψηφιότητά του για δεύτερη θητεία.
Ένα καταστροφικό ντιμπέιτ για τον Μπάιντεν και μια σφαίρα που κατευθυνόταν προς τον Τραμπ. Μια ανιαρή για πολλούς, επανάληψη των εκλογών του 2020 έλαβε μια απρόσμενη τροπή.
Η Κάμαλα Χάρις θα είναι ευκολότερο να ηττηθεί στις εκλογές σε σχέση με τον Τζο Μπάιντεν, δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ στο CNN.
η νίκη αυτή σημαίνει ότι οι Βρετανοί πολίτες ένθερμα υποστηρίζουν το πολιτικό πρόγραμμα των Εργατικών.  Μάλλον όχι είναι η απάντηση...
Αμφισβήτηση του Αμερικανού προέδρου και από τον Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με την Washigton Post - Αυξάνονται οι πιέσεις των Δημοκρατικών για να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα.
4 στους 5 ανησυχούν για βίαιες ενέργειες εξτρεμιστών μετά τις εκλογές. Πάντως η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ δεν τον ευνόησε: έχει οριακό προβάδισμα 43% έναντι 41% του Μπάιντεν.
Μετά τους Ανδρουλάκη, Δούκα, Γερουλάνου, Αποστολάκη, Κατρίνη, Γιαννακοπούλου, Κανελλάκη.
Αν οι προθέσεις του υλοποιηθούν θα πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ατομικές δωρεές που έχουν γίνει ποτέ σε προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ.
Τα σενάρια συνομωσίας έχουν ξεκινήσει όπως και οι προβλέψεις Ρεπουμπλικανών βουλευτών ότι «ο Τραμπ έχει τις εκλογές στο τσεπάκι του».
Ο Τζορτζ Κλούνει, σε άρθρο του στους New York Times, με τίτλο «Αγαπώ τον Τζο Μπάιντεν αναφέρει ότι «όμως χρειαζόμαστε έναν άλλο υποψήφιο».