Εκτός καραντίνας ο πρίγκιπας Κάρολος

Αρνητική στο τεστ για τον κορονοϊό η σύζυγός του.
PA

O πρίγκιπας Κάρολος που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό δεν βρίσκεται πια σε καραντίνα, όπως μεταδίδει το βρετανικό δίκτυο, BBC.

O ίδιος παρέμεινε σε απομόνωση για επτά ημέρες, αφού είχε αποδειχθεί πως είναι θετικός στον ιό ενώ εμφάνιζε ήπια συμπτώματα.

Η σύζυγος του, η δούκισσα της Κορνουάλης, που είναι 72 ετών, έκανε το διαγνωστικό τεστ και δεν είναι θετική στον κορονοϊό, ωστόσο έχει τεθεί σε καραντίνα ως το τέλος της εβδομάδας.

Εκπρόσωπος του παλατιού έγραψε πως ο πρίγκιπας είναι καλά στην υγεία του και πως ακολουθεί αυστηρά τις συστάσεις των γιατρών.

«Ο Οίκος Κλάρενς επιβεβαίωσε σήμερα ότι μετά από διαβούλευση με τον γιατρό του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι τώρα εκτός απομόνωσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος πέρασε τις επτά ημέρες της καραντίνας στο σπίτι του στο Birkhall στο βασιλικό κτήμα Balmoral.

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είχαν εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλά στην υγεία της και ότι η τελευταία φορά που είχε συναντηθεί με τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν στις 12 Μαρτίου.

Δημοφιλή