Ελληνάρας εναντίον Νίντζα: Πού πας ρε, με το καρότσι του μωρού; (Ο Ελληνάρας φυσικά νίκησε)

Ενα βίντεο με πολύ χιούμορ (αλλά και πνεύμα...) με 400 παρά μία χιλιάδες προβολές και 795 σχόλια στο Facebook. Ο Ελληνάρας πανταχού παρών - πιθανότατα και στην Κηφισιά.
Ποιός είναι ο πιο δυνατός; Ελληνάρας VS Νίντζα...
Ποιός είναι ο πιο δυνατός; Ελληνάρας VS Νίντζα...
kanyakits via Getty Images

Ο Άλεξ με την Μελίνα, που ανήρτησαν αυτό το έξυπνο βίντεο με γερές δόσεις χιούμορ, θέλησαν να καταγράψουν την «περιπέτεια» ενός καροτσιού με μωρό στα ελληνικά πεζοδρόμια.

O Άλεξ μεταμφιέζεται σε...Νίντζα και τολμάει να τα βάλει με τον Ελληνάρα, ο οποίος ως γνωστόν, παρκάρει όπου του γουστάρει. Η μάχη που δίνει ο Νίντζα είναι άνιση...

Αν είναι σωστή η παρατήρηση ενός από τους 795 που σχολιάζουν την ανάρτηση στο Facebook, το βίντεο γυρίστηκε σε δρόμους της Κηφισιάς.

Υπάρχει δόση υπερβολής; Ενδεχομένως, αφού το βίντεο γυρίστηκε για να προκαλέσει και γέλιο. Αλλά σίγουρα υπάρχει γερή δόση αλήθειας και την έχουμε ζήσει λίγο-πολύ όλοι μας.

Προσθέτουμε την δική μας παρατήρηση - σχόλιο: Προσέξτε, εδώ είναι ασφαλώς βασικό πρόβλημα η συμπεριφορά μας και το παρκάρισμα όπου - και όπως να ναι... Αλλά είναι και μία καλή αφορμή να προβληματιστούμε για το νόημα που έχει η φύτευση δέντρων από τους δήμους σε πεζοδρόμια πλάτους ενός μέτρου.

Γιατί το αποτέλεσμα είναι ότι δεν απομένει χώρος ούτε για να περπατάει ένας πεζός, σε τέτοια πεζοδρόμια - και είναι πολλά στην Αθήνα.

Αν συναντήσετε κι εσείς κάποιον εκπρόσωπο του είδους στην περιοχή σας, στείλτε μας τα σχετικά ντοκουμέντα, σε βίντεο ή φωτογραφίες, στο info@huffpost.gr - κι εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα.