Ενα ημερολόγιο για «Το Τέλος του Κόσμου» (με πολύ χιούμορ)

Δώδεκα επικείμενες καταστροφές και πώς θα σωθούμε.
key books

Τι μπορεί να πάει χειρότερα το 2021 από το 2020;

Τι θα συμβεί αν πέσει το ίντερνετ;

Πώς θα επηρεάσει την καθημερινότητά μας η τεχνητή νοημοσύνη;

Ποιος είναι ο Avozilla;

Κι όταν σβήσει ο ήλιος;

Γιατί θα μας διώξουν οι εξωγήινοι;

Η απόσταση σκοτώνει τον έρωτα;

Η ταλαντούχα ομάδα του Bob Studio βλέπει το μέλλον και παρουσιάζει «Το Τέλος του Κόσμου» (εκδόσεις Key Books), ένα ημερολόγιο για το 2021, ύμνο στην αισιοδοξία και την πίστη στον άνθρωπο, προϊόν έμπνευσης και στοχασμού των ημερών της καραντίνας, όπως αναφέρει.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλους, η ομάδα προσπάθησε με χιούμορ κι ενσυναίσθηση να επαναπροσδιορίσει το εγώ και το εμείς, δίνοντας την υπόσχεση ότι στο τέλος, όλα θα πάνε καλά.

Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε μια φανταστική (ή και όχι) καταστροφή που περιγράφεται με χιούμορ και ιδιαίτερη αισθητική, σε ένα συλλεκτικό design ημερολόγιο -το οποίο κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα- που μπορεί να μας προβληματίσει δημιουργικά, αλλά και να δώσει λίγη χαρά στον τοίχο μας.

Επειδή, η σωτηρία του κόσμου κρύβεται στα ψιλά γράμματα.

Το Bob Studio είναι βραβευμένο design agency στην Αθήνα που σχεδιάζει brands για ελληνικές και διεθνείς εταιρίες. Έχει σχεδιάσει άλλα 3 ημερολόγια με θέμα τις Ελληνικές Πατέντες τα οποία έχουν όλα βραβευτεί σε διαγωνισμούς design στην Ελλάδα και το εξωτερικό για το σχεδιασμό και την εικονογράφησή τους.

Δημοφιλή