ΗΠΑ: Αρκούδα μετέτρεψε το εσωτερικό σπιτιού σε χώρο για παρκούρ

«Οι αρκούδες δεν δείχνουν την απαραίτητη διάθεση να βάλουν σε τάξη το σπίτι πριν αναχωρήσουν».
bear league

Οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στο Χόουμγουντ της Καλιφόρνια βρέθηκαν μπροστά σε μία όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη.

Επιστρέφοντας στο σπίτι τους στην Λίμνη Τάχο, μετά από έξοδο συνειδητοποίησαν πως είχαν τρεις απρόσκλητους επισκέπτες, ολίγον μεγαλόσωμους και αρκετά τριχωτούς.

Μία οικογένεια αρκούδων είχε βρεί ενδιαφέρον το εσωτερικό του σπιτιού τους, μόνο που διαφωνούσαν λίγο με την διακόσμηση και είπαν να βάλουν ένα χεράκι έως ότου επιστρέψουν οι ένοικοι.

Οι ιδιοκτήτες χρειάστηκαν την συνδρομή της ομάδας Bear League, η οποία και ασχολείται με την προστασία της αρκούδας, για να μπορέσουν να απομακρύνουν τους «διακοσμητές», του σπιτιού τους.

Ενώ λοιπόν οι δύο αρκούδες έφυγαν μόλις έκανε την εμφάνιση της η ομάδα προστασίας, η τρίτη άφησε την διακόσμησε και άρχισε το παρκούρ, πηδώντα από τον πάνω όροφο και χρησιμοποιώντας την εσωτερική σκάλα του σπιτιού.

Η Bear League ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της το σχετικό βίντεο, προτρέποντας μάλιστα τους ιδιοκτήτες σπιτιών της περιοχής, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να αποφύγουν απρόσκλητους μουσαφίρηδες.

«Δεν είναι ότι καλύτερο να έχει κάποιος αρκούδες στο εσωτερικό του σπιτιού του. Το βασικότερο είναι πως δεν δείχνουν την απαραίτητη διάθεση να βάλουν σε τάξη το σπίτι πριν αναχωρήσουν».

Πηγή: HuffPost US