ΗΠΑ: Φωτογράφος βρήκε τραγικό θάνατο από κορμό δέντρου που έπεσε από απότομο βράχο

Δύο 16χρονοι κατηγορούνται για τον θάνατό της.
ehrlif via Getty Images

Η Βικτόρια Σέιφερ βρισκόταν στο πάρκο Hocking Hills State Park στο Οχάιο στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν έγινε το ατύχημα για την φωτογράφηση των μαθητών του Γυμνασίου, κοντά στο σπήλαιο Old Man’s Cave.

Το σκηνικό ήταν ειδυλλιακό για την φωτογράφηση, όμως το ατύχημα που συνέβη στην συνέχεια κατέστρεψε τα πάντα. Η Σέιφερ φωτογράφιζε τα παιδιά, όταν ένας μεγάλος κορμός δέντρου έπεσε από απότομο βράχο, σκοτώνοντας την ακαριαία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στοιχεία πως ο κορμός δεν έπεσε από λάθος της φύσης αλλά υπήρξε ανθρώπινη παρεμβολή. Εβδομάδες πέρασαν χωρίς να υπάρξουν νέες πληροφορείες σχετικά με το συμβάν. Προσφέρθηκε μάλιστα και αμοιβή 10.000 δολαρίων για οποιονδήποτε γνώριζε κάτι.

Τελικά η αστυνομία συνέλαβε την Πέμπτη δύο 16χρονα αγόρια, με την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω απερίσκεπτης πράξης. Τα αγόρια ομολόγησαν την πράξη τους κατόπιν ανάκρισης από τις αρχές.

Οι ταυτότητες τους δεν έγιναν γνωστές στο κοινό λόγω της ηλικίας τους και βρίσκονται υπό κράτηση στο κέντρο κράτησης ανηλίκων στο Λανκάστερ του Οχάιο.

πηγή: nytimes