ΔΙΕΘΝΕΣ
29/03/2019 12:04 EET | Updated 29/03/2019 12:27 EET

ΗΠΑ: Τουρίστας σκοτώθηκε στο Γκραντ Κάνυον, ενώ έβγαζε φωτογραφίες

Ελικόπτερο έσπευσε στην περιοχή και ανέσυρε την σωρό του νεκρού από το Χονγκ Κονγκ, που έπεσε  στο κενό, από ύψος 305 μέτρων.

ASSOCIATED PRESS

Τουρίστας που τραβούσε φωτογραφίες στο Γκράντ Κάνυον, σκόνταψε και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, σύμφωνα με το «Bloomberg».

Ελικόπτερο έσπευσε στην περιοχή και ανέσυρε την σωρό του νεκρού από το Χονγκ Κονγκ, που έπεσε  στο κενό από ύψος 305 μέτρων, την Πέμπτη. Το δυστύχημα συνέβη στην δυτική πλευρά του Γκράντ Κάνυον, σε μία από τις πιο τουριστικές πλευρές, καθώς εκεί βρίσκεται το χωριό της προστατευόμενη Ινδιάνικης φυλής Hualapai.

Το συγκεκριμένο μέρος χαρακτηρίζεται από ένα πολύ πρωτότυπο σημείο, ένα μπαλκόνι σε σχήμα πετάλου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω από το «Μεγάλο Φαράγγι». Πρόκειται για ένα από τα πιο τουριστικά σημεία, λόγω της δυνατότητας που δίνει στον επισκέπτη να βγάλει εξαιρετικές φωτογραφίες.

Πρόκειται για το δεύτερο δυστύχημα μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς την Τρίτη,  βρέθηκε  άλλο ένα πτώμα, με τις αρχές να προσπαθούν και σε αυτή την περίπτωση να το ταυτοποιήσουν. 

Πηγή: Bloomberg