ΔΙΕΘΝΕΣ
18/08/2019 11:17 EEST | Updated 18/08/2019 15:07 EEST

Νέα Υόρκη: Υπάλληλος ασφαλείας σε αεροδρόμιο παραδίδει προσβλητικό ραβασάκι σε επιβάτη και απολύεται

Η φρουρός τον προέτρεψε να το διαβάσει και άρχισε να γελάει.

youtube

Μία εργαζόμενη στην ασφάλεια αεροδρομίου της Νέας Υόρκης, απολύθηκε καθώς παρέδωσε σε επιβάτη ένα πολύ προσβλητικό σημείωμα.

Ο Νιλ Στράσνερ, περνούσε από το σημείο ελέγχου ασφαλείας στο Γκρέιτερ Ρότσεστερ Διεθνές Αεροδρόμιο, όταν ο υπάλληλος του έδωσε ένα σκισμένο κομμάτι χαρτί.

Το σημείωμα έγραφε, «Είσαι άσχημος», αφήνοντας τον Στράσνερ εμβρόντητο.

Παρά το γεγονός πως το επεισόδιο συνέβη στα τέλη Ιουνίου, ο Νιλ Στράσνερ, κατάφερε μόλις πρόσφατα να αποκτήσει ένα αντίγραφο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος από εκείνη την ημέρα, μέσω του νόμου, για την ελευθερία της πληροφόρησης.

Στο βίντεο φαίνεται ο επιβάτης να σταματάει, να κοιτάζει την φρουρό και εκείνη να του παραδίδει το σημείωμα. Ενω λοιπόν άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο ελέγχου, άκουσε την φρουρό να του φωνάζει, «Θα διαβάσεις το σημείωμα;», ενώ στην συνέχεια ξέσπασε σε γέλια.

Ο Νιλ Στράσνερ, χαρακτήρισε το περιστατικό αδιάφορο ως προς εκείνον, σημείωσε όμως πως αυτό θα μπορούσε να είχε αρνητικό αντίκτυπο σε κάποιον άλλο.

«Ποτέ δεν ξέρεις αν κάποιος έχει μία δύσκολη μέρα ή σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται την δεδομένη στιγμή», σχολίασε μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι, ABC13. Παράλληλα επισήμανε πως είναι βέβαιος πως δεν ήταν ο μόνος που παρέλαβε ένα τέτοιο ραβασάκι, από την συγκεκριμένη υπάλληλο ασφαλείας. 

«Στο βίντεο που έχω, φαίνεται η υπάλληλος, να βγάζει ένα στυλό από την τσέπη της καιν γράφει ξανά ένα νέο σημείωμα».

Η διεύθυνση της Ασφάλειας Μεταφορών, δήλωσε πως έχει μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις συμπεριφορές και πως η συγκεκριμένη υπάλληλος, έχει απολυθεί από την εταιρεία για την οποία εργαζόταν.

Πηγή: HuffPost USThe Evening Standard