Επαγγελματίας ερωμένη δείνει συμβουλές για το πως θα διατηρήσετε μια σχέση με έναν πλούσιο άνδρα

Η Λι βρίσκει πολλούς από τους «μνηστήρες» της μέσω μιας ιστοσελίδας γνωριμιών, αλλά συναντά και άνδρες στην καθημερινότητά της.
.
.
Instagram

Η Γκουένεθ Λι μοιράστηκε τα μυστικά και τις συμβουλές της για το πώς να δημιουργήσετε αλλά και να διατηρήσετε μια σχέση με έναν πλούσιο παντρεμένο άνδρα.

«Τα καθημερινά ραντεβού είναι τόσο βαρετά» ανέφερε η «επαγγελματίας» ερωμένη και εξήγησε γιατί: «Παραπονιέται για την οικονομία, τα χρήματα, την υγεία - γίνεσαι θεραπεύτρια», είπε στο NeedToKnow.online η Λι, η οποία μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ των ΗΠΑ και του Λονδίνου.

«Γιατί να μην βρεις έναν πλούσιο και να έχεις με έναν σπάρο δυο τρυγόνια;» διερωτάται. Αξίζει να σημειωθεί πως η 45χρονη, είναι οικονομικά ανεξάρτητη και εύπορη καθώς διαθέτει τις δικές της επιχειρήσεις, αλλά εξακολουθεί να απολαμβάνει να περνά χρόνο με οικονομικά επιτυχημένους άντρες που την «κακομαθαίνουν».

Η Λι βρίσκει πολλούς από τους «μνηστήρες» της μέσω μιας ιστοσελίδας γνωριμιών, αλλά συναντά και άνδρες στην καθημερινότητά της.

Η μελαχρινή, συνιστά σε όσες θέλουν να βρουν πλούσιο άντρα, να πηγαίνουν σε ιδιωτικές εκθέσεις έργων τέχνης, να κάνουν swing από τον οίκο δημοπρασιών Sotheby’s, σε εκθέσεις αυτοκινήτων και ακριβών ρολογιών και σε άλλες εκδηλώσεις «υψηλής» ποιότητας, αναφέρει η NewYorkPost.

Οι αληθινά πλούσιοι άνθρωποι δεν ντύνονται από το κεφάλι μέχρι τα νύχια με Gucci» και συνεχίζει « Διαθέτουν πλούσια αξεσουάρ. Συνήθως έχουν ένα δερμάτινο ρολόι και το ίδιο ζευγάρι παπούτσια σε τρία χρώματα που φοράνε πάντα, και αυτά θα είναι παλιά αλλά όχι πολύ φθαρμένα γιατί βλέπουν την αξία στην ποιότητα», πρόσθεσε η 45χρονη. Εξήγησε επίσης ότι είναι καλύτερο να προτιμάτε έναν άντρα με αυτοπεποίθηση και «φτασμένο», δηλαδή κάποιον που να έχει κάποιον «τίτλο», όπως να είναι CEO.

«Το να είσαι ερωμένη σημαίνει να διασκεδάζεις αλλά και να δημιουργείς ένα ασφαλές καταφύγιο για να απολαμβάνουν και οι δύο μικρές αποδράσεις». Είναι … απλό σύμφωνα με την Λι. «Γυναίκα ίσον μητέρα των παιδιών, ερωμένη ίσον έμπιστη».

Οι συμβουλές του Lee για να διατηρήσετε μια σχέση με έναν πλούσιο άνδρα:


-«Στην πρώτη σας τηλεφωνική συνομιλία, κρατήστε τη το πολύ για 15 λεπτά – οι πολυάσχολοι άντρες έχουν άλλα πράγματα να κάνουν».

-«Ακούστε τι λένε οι άντρες πολύ προσεκτικά – Σας λένε αυτό που θέλετε να ακούσετε;»

-«Φάτε μεσημεριανό για πρώτο ραντεβού και κρατήστε το μία ώρα το πολύ».

-«Στη συνάντηση, ζητήστε λεπτομέρειες. Μάθετε τι κάνει για να ζήσει».

-«Πιστέψτε με, αυτοί οι άντρες λατρεύουν να μιλούν για τα σπίτια τους, την οικογένειά τους και πάνω απ’ όλα τα χρήματά τους».

-«Αν έχει μεγάλη θέση σε εταιρεία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων (CEO) , αυτό είναι θαυμάσιο – θέλετε μόνο κορυφαία κατηγορία. Θα στο πει αμέσως».

-«Η διακριτικότητα είναι το κλειδί, ειδικά ως ερωμένη, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην τραβάτε πολύ την προσοχή στον εαυτό σας και αποφύγετε τα φανταχτερά ρούχα».

-«Όσον αφορά το φλερτ, όλα έχουν να κάνουν με την οπτική επαφή, την ενεργητική ακρόαση και τα απαλά αγγίγματα».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα