Απειλές Ερντογάν: «Μην ξεχνάτε τη Σμύρνη. Δε μας δεσμεύει η κατοχή των νησιών από την Αθήνα»

Άνευ προηγουμένου παραλήρημα από τον Τούρκο πρόεδρο.
Anadolu Agency via Getty Images

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος προειδοποίησε τη χώρα μας τονίζοντας πως «η κατοχή νησιών από την Αθήνα δεν μας δεσμεύει.

Όταν έρθει η ώρα, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο», είπε μιλώντας στο περιθώριο της τεχνολογικής εκδήλωσης «TEKNOFEST», σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.

«Έλληνες, κοιτάξτε την ιστορία, γυρίστε πίσω στην ιστορία, αν πάτε πολύ πιο μακριά, το τίμημα θα είναι βαρύ. Έχουμε μόνο μια κουβέντα για την Ελλάδα, μην ξεχνάτε τη Σμύρνη», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Ερντογάν υποστήριξε πως «Τα κατεχόμενα νησιά της Ελλάδας δεν μας δεσμεύουν. Όταν έρθει η ώρα, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο. Όπως λέμε, ξαφνικά, μπορούμε να έρθουμε από τη μια μέρα στην άλλη», κατέληξε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Η Τουρκία αυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση σε ανάπτυξη. Όταν λένε «Τρελοί Τούρκοι», ξέρουν ότι οι τρελοί Τούρκοι συνεχίζουν τον δρόμο τους με την ανάπτυξη», είχε αναφέρει νωρίτερα πριν κάνει τη «γέφυρα» με τα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα και εξαπολύσει ευθεία απειλή σε βάρος της χώρας μας.

Δείτε βίντεο:

Δημοφιλή