ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/07/2020 19:02 EEST | Updated 08/07/2020 19:09 EEST

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία Τούρκου μέσα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη

Η λύση του μυστηρίου ήρθε από μια άλλη δολοφονία που είχε προηγηθεί λίγες ημέρες νωρίτερα.

Eurokinissi
Φωτογραφία αρχείου.

Στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας ενός 25χρονου Τούρκου, που είχε λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2019 μέσα στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη στο Χαϊδάρι, προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, η εκτέλεση του νεαρού Τούρκου μέσα στην καφετέρια ήταν «απάντηση» σε άλλη δολοφονία που είχε διαπραχθεί λίγες ημέρες νωρίτερα.

Έτσι, για να καταφέρουν να λύσουν το μυστήριο οι αστυνομικοί αρχικά εξιχνίασαν τη δολοφονία 33χρονου στις 14 Ιουλίου 2019 στο Χαιδάρι. Δράστης της δολοφονίας ήταν ο 25χρονος Τούρκος, ο οποίος εκτελέστηκε μέσα στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη. Τα εγκλήματα εντάσσονται στο πλαίσιο πολέμου ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες.

Ο 25χρονος είχε σκοτώσει λίγες ημέρες νωρίτερα το θύμα του εξωτερικά καφετέριας. Μαζί του βρίσκονταν δύο συνεργοί του, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές. Η αντίπαλη συμμορία απάντησε με τη δολοφονία του 25χρονου. Δράστες είναι τέσσερις άνδρες, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.