Μαφιόζικη εκτέλεση στο Περιστέρι: Κατέθεσε η σύζυγος του θύματος

Ο 25χρονος Τούρκος, κουρδικής καταγωγής, ήρθε στην Ελλάδα πριν από ενάμιση χρόνο από τον Έβρο.
Eurokinissi

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κλήθηκε χθες Πέμπτη για να βοηθήσει τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. η σύζυγος του 25χρονου Τούρκου, που δολοφονήθηκε στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού, Μάνου Παπαγιάννη, στο Περιστέρι.

Πρόκειται για τη γυναίκα με καταγωγή από την Τουρκία, με την οποία συζούσε το θύμα στο Περιστέρι. Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει περισσότερα από κάθε άλλον για τον 25χρονο. Έτσι, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να αντλήσουν πληροφορίες για το κατά πόσο το θύμα είχε εχθρούς και ποιοι μπορεί να είναι αυτοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την κατάθεση της γυναίκας οι αστυνομικοί πήραν κάποιες πρώτες πληροφορίες για το θύμα, που σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους θα δώσουν ώθηση στις έρευνες.

Ο 25χρονος Τούρκος, κουρδικής καταγωγής, ήρθε στην Ελλάδα πριν από ενάμιση χρόνο από τον Έβρο και συνελήφθη για παράνομη είσοδο. Έκτοτε δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται από τις Αρχές είναι το θύμα να είχε δώσει ραντεβού στο μαγαζί με τον δράστη. Και αυτό διότι ενώ ο φίλος του 25χρονου, με τον οποίο έπινε καφέ, αποχώρησε από το κατάστημα, ο 25χρονος παρέμεινε μόνος του στο τραπέζι. Λίγα λεπτά αργότερα μπήκε στο μαγαζί ο ένοπλος και τον δολοφόνησε.

Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους την εικόνα του ενόπλου και προσπαθούν μέσα από την τράπεζα δεδομένων της Ασφάλειας να τον ταυτοποιήσουν με άτομα σεσημασμένα για κακουργήματα. Παράλληλα, για κατάθεση θα κληθεί ξανά η σύζυγος του 25χρονου Τούρκου, η οποία ενδεχομένως μετά το πρώτο σοκ να μπορέσει να δώσει κάποια στοιχεία παραπάνω.

Δημοφιλή