Εκτέλεση στο Περιστέρι: Δεν έκρυψε το πρόσωπό του ο δολοφόνος

Πυροβόλησε εξ επαφής το θύμα στο κεφάλι.
MarioGuti via Getty Images

Χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ένοπλος δολοφόνησε θαμώνα γνωστής καφετέριας την Τετάρτη στην περιοχή του Περιστερίου.

Στο κατάστημα υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τη σκηνή του στυγερού εγκλήματος. Ο δράστης λογομάχησε με το θύμα για λίγο και στη συνέχεια έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι.

Η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια πολλών θαμώνων, οι οποίοι τρομοκρατημένοι άρχισαν να τρέχουν και να καλούν σε βοήθεια. Μετά τους πυροβολισμούς ο ένοπλος έφυγε μαζί με τουλάχιστον ακόμα ένα άτομο, προς άγνωστη κατεύθυνση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μιλούσε σπαστά ελληνικά και λειτούργησε κυνικά και ψύχραιμα.

Το θύμα διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο εν ζωή και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Η αναγνώριση της ταυτότητάς του έγινε από συγγενείς του, που κλήθηκαν στο νοσοκομείο.

Την έρευνα ανέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που ήδη έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε φροντίσει να έχει κάλυψη από άτομα που τον περίμεναν έξω από το καφέ-μπαρ. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πολύ σύντομα θα έχουν στα χέρια τους την ταυτότητα του ενόπλου, ενώ οι έρευνες επικεντρώνονται στη δυτική Αττική.

Δημοφιλή