Φίλησε κρατούμενο και μετά αυτός πέθανε, συνελήφθη για τη δολοφονία του

«Αυτό το περιστατικό δείχνει τους πραγματικούς κινδύνους από την εισαγωγή λαθραίων στις φυλακές και τις συνέπειες που ακολουθούν», αναφέρουν οι αρχές.
.
.
Tennessee Department of Correction

Μια γυναίκα από το Τενεσί κατηγορείται για τη δολοφονία ενός κρατούμενου που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών αφού μέσω ενός φιλιού φέρεται να του έδωσε μεθαμφεταμίνη κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη φυλακή.

Πρόκειται για την Ρέιτσελ Ντόλαρντ, 33 ετών, που συνελήφθη το Σαββατοκύριακο από αστυνομικούς κατηγορούμενη για λαθραία μεταφορά ναρκωτικών, φόνο δεύτερου βαθμού και εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστική εγκατάσταση του Τενεσί ((TDOC). Σύμφωνα με πληροφορίες, κρατείται στη φυλακή της κομητείας Χίκμαν, αναφέρει το The Daily Beast.

Η Ντόλαρντ παρέδωσε τα ναρκωτικά στον κρατούμενο Τζόσουα Μπράουν φιλώντας τον σε επίσκεψη στη φυλακή Τούρνει Σέντερ όπου εξέτιε ποινή 11 ετών για κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Μερικές ώρες μετά ο Μπράουν πέθανε σε νοσοκομείο της περιοχής.

Ο διευθυντής του Γραφείου Ερευνών και Συμπεριφοράς στο Τενεσί, Ντέιβιντ Ίμχοφ, είπε ότι «αυτό το περιστατικό δείχνει τους πραγματικούς κινδύνους από την εισαγωγή λαθραίων στις φυλακές και τις συνέπειες που ακολουθούν».

«Η υπηρεσία μας θα ασκήσει δίωξη εναντίον οποιουδήποτε ατόμου απειλεί την ασφάλεια του προσωπικού μας, των ανδρών και των γυναικών υπό κράτηση και των εγκαταστάσεων μας», πρόσθεσε.