ΦΩΤΟ: Εδώ εντόπισαν νεκρή την 65χρονη στην Κερατέα

ΦΩΤΟ: Εδώ εντόπισαν νεκρή την 65χρονη στην Κερατέα
HuffPost Greece

Ολονύχτιες έρευνες πραγματοποίησαν άνδρες της ΕΜΑΚ και της ΕΛ.ΑΣ. στη θέση Ομβρυόκαστρο για τον εντοπισμό των δύο αντρών που αγνοούνται από την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία εκτιμάται ότι παρασύρθηκαν από χείμαρρο.

Οι δύο άντρες επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο μα 65χρονη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι νεκρή στην Κερατέα. Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη όταν το ζευγάρι και ο φίλος τους επιβιβάστηκαν σε ΙΧ με προορισμό τη λαϊκή αγορά και έκτοτε δεν έδωσαν ξανά σημεία ζωής.

HuffPost Greece

Οι συγγενείς τους ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ από κοινού με την Πυροσβεστική, η 65χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή βρέθηκαν ο 67χρονος σύζυγός της και ο 64χρονος φίλος τους.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε σε κοίτη ρέματος. Αναφορικά με τις συνθήκες που συνέβη το τραγικό δυστύχημα, εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν τον δρόμο, λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

HuffPost Greece

Δημοφιλή