Νεκροί βρέθηκαν οι δύο αγνοούμενοι στην Κερατέα

Νεκροί βρέθηκαν οι δύο αγνοούμενοι στην Κερατέα
Tο σημείο στο Ελαιοχώρι
Tο σημείο στο Ελαιοχώρι
HuffPost Greece

Νεκροί εντοπίστηκαν από την Πυροσβεστική στη Κερατέα οι δύο αγνοούμενοι άντρες που εξαφανίστηκαν την Πέμπτη.

Οι δύο άνδρες επέβαιναν στο αυτοκίνητο που βρέθηκε χθες το απόγευμα στην Κερατέα. Στο πίσω κάθισμά του εντοπίστηκε νεκρή η σύζυγος του ενός.

HuffPost Greece

Αρχικά εντοπίστηκε ο ένας στην περιοχή Ελαιοχώρι, ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και ο δεύτερος στην περιοχή Κυψέλιζα, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη όταν το ζευγάρι και ο φίλος τους επιβιβάστηκαν σε ΙΧ με προορισμό τη λαϊκή αγορά και έκτοτε δεν έδωσαν ξανά σημεία ζωής.

HuffPost Greece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι συγγενείς τους ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ από κοινού με την Πυροσβεστική, η 65χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή βρέθηκαν ο 67χρονος σύζυγός της και ο 64χρονος φίλος τους.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε σε κοίτη ρέματος. Αναφορικά με τις συνθήκες που συνέβη το τραγικό δυστύχημα, εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν τον δρόμο, λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

HuffPost Greece

Δημοφιλή