Ίμπιζα: Δωμάτιο ξενοδοχείου εντελώς δωρεάν, μόνο που σε βλέπουν οι πάντες

Βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου, που σημαίνει ότι θα έχει αρκετή κίνηση και πολλά αδιάκριτα μάτια πάνω σας.
.
.
Youtube

Υπάρχει ένα ξενοδοχείο στην Ίμπιζα όπου οι επισκέπτες μπορούν να διανυκτερεύσουν δωρεάν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χάσεις το κόμπλεξ της ιδιωτικότητας.

Πρόκειται για το Paradiso Art Hotel. Σε αυτό το ξενοδοχείο μπορεί να μείνει κανείς στη Zero Suite εντελώς δωρεάν, αλλά το δωμάτιο έχει διάφανους τοίχους, που σημαίνει ότι θα σας βλέπουν οι πάντες.

Το δωμάτιο βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου, που σημαίνει ότι θα έχει αρκετή κίνηση και πολλά αδιάκριτα μάτια πάνω σας.

«Ένα δωμάτιο με γυάλινους τοίχους στη μέση του λόμπι του Paradiso Art Hotel όπου μπορείτε να κοιμηθείτε μια νύχτα δωρεάν. Διατίθεται επίσης για καλλιτεχνικές παραστάσεις, ραδιοφωνικές εκπομπές, DJ sets... οι δυνατότητες είναι απεριόριστες αρκεί να θέλετις ναείσαι το κέντρο της προσοχής», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου Paradiso.

Η TikToker Ολίμπια Άνλει έκανε πρόσφατα check in στο ξενοδοχείο για διαμονή στη σουίτα Zero, «μοιράζοντας» ένα βίντεο από την εμπειρία της. Έβαλε μάλιστα λεζάντα: «Έχω κάνει πολλούς φίλους απόψε», αναφέρει το Ladbible.

Κάποιος βέβαια σχολίασε «αυτός θα ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Τι νόημα έχουν οι γυάλινοι τοίχοι;».

@olympiaanley i’ve made a lot of friends tonight #ibiza #paradiso #art ♬ Lights - Em1r

Αφιέρωμα για το ξενοδοχείο έχει κάνει και ο Youtuber Ντουέιν Μούφιν.