Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Eντυπωσιακό drone βίντεο με την Αθήνα στα λευκά και τη χιονισμένη Ακρόπολη

Στα λευκά έχουν ντυθεί πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου, καθώς η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έχει κάνει από την Κυριακή την εμφάνισή της στην Αττική.
.
.
Youtube

Η Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» είναι εδώ και η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με το Meteo.gr από το πρωί καταγραφεί εκπληκτικές εικόνες από τα βόρεια προάστια και το κέντρο της Αθήνας όπου η Ακρόπολη, η Βουλή των Ελλήνων, ο Λυκαβηττός και άλλα αξιοθέατα της πρωτεύουσας ντύθηκαν στα λευκά.

Μέχρι την Τετάρτη η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»

Σημειώνεται ότι η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» θα συνεχιστεί μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (8.2) με νέες χιονοπτώσεις τοπικά και κατά περιόδους πυκνές σε χαμηλά υψόμετρα των ανατολικών ηπειρωτικών περιοχών αλλά και της Εύβοιας, Κρήτης, νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και βροχές ή χιονόνερο στο υπόλοιπο Αιγαίο.

Στον παρακάτω Χάρτη 1, εμφανίζεται το εκτιμώμενο ύψος χιονιού σε Αττική, Εύβοια και τις υπόλοιπες περιοχές της Ανατολικής Στερεάς, αλλά και τμήματος της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου, όπως υπολογίζεται από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, από το απόγευμα της Κυριακής 05/02 έως και την Τετάρτη 07/02.

Δημοφιλή