Προαστιακός: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα μετά την καταγγελία για μη επαρκή σήμανση

Προκειμένου να εξεταστεί το αν και από ποιους ενδέχεται να έχει διαπραχθεί το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν οι δηλώσεις εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Σιδηροδρόμου ότι δεν υπάρχει φωτεινή σηματοδότηση στη διαδρομή του προαστιακού στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρομίο.

Η αντίδραση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριανού ήταν άμεση και διέταξε τη διενέργεια προκαταρτικής ερευνας προκειμένου να εξεταστεί το αν και από ποιους ενδέχεται να έχει διαπραχθεί το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς.

Ο κ. Ελευθεριάνος ανέθεσε ήδη τη διενέργεια της έρευνας, που έλαβε μορφή κατεπείγουσας, καθώς αφορά θέματα ασφάλειας των πολιτών, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκο Στεφανάτο ο οποίος έχει εντολή να καλέσει άμεσα προς εξέταση τον εκπρόσωπο των εργαζομένων, ώστε να εξειδικεύσει την καταγγελία του.

Πλέον, ο εισαγγελέας κ. Στεφανάτος, στον οποίο ανατέθηκε η έρευνα, θα καλέσει άμεσα προς εξέταση τον εκπρόσωπο των εργαζομένων και θα ζητήσει έγγραφα από την εταιρεία που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Προαστιακού.

Δημοφιλή