Κηφισιά: Συναγερμός με αρπαγή μικρού αγοριού στην Κηφισιά

Τι υποστηρίζουν η μητέρα και ο δικηγόρος της,
.
.
Χαμόγελο του Παιδιού

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης για την εξαφάνιση ενός μικρού αγοριού από την Κηφισιά. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών μετά την διαφαινόμενη αρπαγή του παιδιού, ηλικίας 6 ετών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν που εξαφανίστηκε από την Κηφισιά, με την ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού να κάνει λόγο για αρπαγή.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

«Στις 24/05/22, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την Κηφισιά ,ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) 6 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.), στις 24/05/22 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Τι υποστηρίζουν η μητέρα και ο δικηγόρος της

Για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα και ο δικηγόρος ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι η έρευνα πρέπει να στραφεί στο ενδοοικογενειακό περιβάλλον. Περιέγραψαν τον άνδρα που είδαν να αρπάζει τον 6χρονο και έκαναν λόγο για έναν κουκουλοφόρο μέχρι 45 ετών με ύψος 1.80 και βάρος λίγο περισσότερο από το κανονικό.

Ακόμα ανέφεραν την διαμάχη που έχουν με τον πατέρα του παιδιού, που είναι και σε δικαστικό επίπεδο, ο οποίος ζει στη Νορβηγία και ζητούν να ελεγχθούν και τα σύνορα της χώρας για να μην βγει το παιδί εκτός.

(με πληροφορίες από ΕΡΤ)