Κεντάκι: 41χρονη χάνει χέρια και πόδια λόγω μόλυνσης από πέτρα στα νεφρά

Η πέτρα μολύνθηκε και προκλήθηκε σήψη.
JazzIRT via Getty Images

Μια μητέρα δύο παιδιών ξύπνησε σε νοσοκομείο του Κεντάκι με ακρωτηριασμένα και τα δύο πόδια της - και έμαθε ότι σύντομα θα χάσει και τα χέρια της - λόγω μιας επιπλοκής της υγείας της μετά από μια πέτρα που βρέθηκε στα νεφρά της.

Η Lucinda «Cindy» Mullins, 41 ετών, νοσοκόμα για πολλά χρόνια, υποβλήθηκε σε θεραπεία για πέτρα στον νεφρό πριν από λίγες εβδομάδες, ανέφερε η ιστοσελίδα WLEX.

Αλλά η περιπέτεια για την Mullins δεν τελείωσε εκεί, καθώς η πέτρα μολύνθηκε και προκλήθηκε σήψη, αναφέρει η New York Post.

«Είναι αρκετά σπάνιο», δήλωσε η Mullins για όσα συνέβησαν. «Ήταν η τέλεια καταιγίδα».

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το νοσοκομείο Φορτ Λόγκαν στο Στάνφορντ στο Νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου στο Λέξινγκτον, όπου βρισκόταν σε καταστολή για μέρες.

Όταν ξύπνησε, τα πόδια της είχαν ακρωτηριαστεί από το ύψος του γόνατου και οι γιατροί της εξήγησαν ότι για να σωθεί, θα έπρεπε να ακρωτηριαστούν και τα χέρια της.

«Έχω χάσει τα πόδια μου από τα γόνατα και κάτω και θα χάσω και τα χέρια μου πιθανώς κάτω από τον αγκώνα», είπε η Mullins.

«Ο γιατρός μου, μου είπε ότι αυτό έπρεπε να γίνει για να σώσουν τη ζωή μου».

Παρά τα σοκαριστικά νέα για την υγεία της, η αντίδρασή της ήταν απρόσμενη. Με φοβερή ηρεμία, είπε ότι τώρα της δίνεται η ευκαιρία να περνά περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της και τους γιους της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ζω», είπε. «Θα βλέπω τα παιδιά μου. Προλαβαίνω να βλέπω την οικογένειά μου. Περνάω χρόνο με τον άντρα μου. Αυτά είναι ασήμαντα πράγματα σε αυτό το σημείο».

Καθώς οι πληροφορίες για την κατάστασή της άρχισαν να διαδίδονται, η Mullins έχει λάβει άπειρα μηνύματα υποστήριξης. «Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω ότι οι άνθρωποι κάνουν τέτοια πράγματα για μένα».

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, μια σελίδα GoFundMe για την οικογένεια του Mullins είχε συγκεντρώσει σχεδόν 105.000 δολάρια, από τον στόχο των 250.000 δολαρίων που είχε τεθεί.

«Ξεκινήσαμε αυτόν τον έρανο γιατί θέλουμε να υποστηρίξουμε την ηρωίδα μας Cindy, καθώς και τον σύζυγό της που ήταν δίπλα της σε κάθε βήμα», έγραψαν στην σελίδα.

Δημοφιλή