Κολωνός: Εμπλοκή αστυνομικών στην υπόθεση της 12χρονης ερευνούν οι αρχές

Αστυνομικός εν ενεργεία είχε ανταλλάξει μηνύματα μαζί της.
.
.
Eurokinissi

Ακόμα και αστυνομικός φαίνεται ότι είχε συνομιλήσει στη διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών με τη 12χρονη στον Κολωνό, τα μηνύματα τής οποίας ερευνούν τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κοιτάζοντας τα γραπτά μηνύματα του ανήλικου κοριτσιού και τις IP διευθύνσεις των αντρών, με τους οποίους συνομιλούσε, διαπίστωσαν ότι ένας αστυνομικός εν ενεργεία είχε ανταλλάξει μηνύματα μαζί της, χωρίς όμως σε αυτή τη φάση να γνωρίζουν εάν προχώρησε σε κάποια συνάντηση μαζί της.

Στα μηνύματα, τα οποία δέχθηκε προφίλ της ανήλικης, υπάρχουν και τουλάχιστον δύο από έναν άνδρα, που δηλώνει αστυνομικός και εκείνος, αλλά τα στελέχη του «Ανηλίκων» ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν και να διαπιστώσουν εάν όντως είναι αστυνομικός ή τον υποδύεται, προκειμένου να επιτύχει το σκοπό του.

Η νέα συμπληρωματική κατάθεση

Οι παιδοψυχολόγοι είπαν στα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ότι η 12χρονη δεν είναι σε θέση να δίνει συνεχώς καταθέσεις και έτσι οι αστυνομικοί περιμένουν να συγκεντρωθεί ένας όγκος δεδομένων, προκειμένου να την εξετάσουν και πάλι. Θεωρούν δεδομένο, πάντως, ότι εάν η ανήλικη αναγνωρίσει σε κάποια φωτογραφία το πρόσωπο άνδρα, με τον οποίο συνευρέθη σεξουαλικά, τότε η ανακρίτρια θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.