Κολωνός: Μετακινούν τον αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης

Στα καύσιμα.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Τη μετακίνηση τού αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να συνομίλησε με τη δωδεκάχρονη από τον Κολωνό στην πλατφόρμα γνωριμιών, αποφάσισαν οι επιτελείς αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα και να διαπιστωθεί ο ακριβής βαθμός εμπλοκής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυφύλακας στον βαθμό, ο οποίος υπηρετούσε στην Ασφάλεια, μετακινείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών και μάλιστα εκτός κτιρίου ΓΑΔΑ, στα καύσιμα.

Νέα κατάθεση και εντάλματα

Την εντολή της 33ης Τακτικής Ανακρίτριας, προκειμένου να καλέσουν σε συμπληρωματική κατάθεση τη δωδεκάχρονη, περιμένουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Η δικαστική λειτουργός θα ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες για συγκεκριμένα πρόσωπα και στοιχεία, η ειδική παιδοψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ θα διαμορφώσει το ερωτηματολόγιο και η ανήλικη θα κληθεί να αναγνωρίσει σε φωτογραφίες άνδρες, με τους οποίους συνευρέθη, αλλά και τον οίκο ανοχής, όπου δήλωσε ότι την οδήγησε ο Ηλίας Μίχος, για κάποια ραντεβού.

Υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ανέφερε στη HuffPost ότι πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα και αυτή η αποστροφή του λόγου του, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες ότι ήδη έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία για έναν αριθμό ανδρών, που συναντήθηκαν με το κορίτσι, δείχνει ξεκάθαρα ότι αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης, όσων η δωδεκάχρονη αναγνωρίσει.

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ήδη έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση και των 212 χρηστών της πλατφόρμας, που τουλάχιστον επισκέφθηκαν προφίλ, το οποίο είχε δημιουργηθεί για την ανήλικη. Στη δεύτερη φάση της έρευνας μπαίνουν συσκευές κινητών τηλεφώνων εμπλεκομένων, ακόμα και των δώδεκα που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές.

Δημοφιλή