Κορίτσι λάστιχο μπορεί να τεντώσει τους λοβούς των αυτιών της για να κρατήσει ένα Selfie Stick

Οι ελαστικοί λοβοί του αυτιού της Αγιούμι μπορούν να τεντωθούν έως και 4,5 εκατοστά, επιτρέποντάς της να τυλίξει γύρω από αυτούς διάφορα αντικείμενα.
.
.
Youtube

Μια Γιαπωνέζα έχει συγκριθεί με το Elastigirl των Incredibles λόγω της ικανότητάς της να τεντώνει αρκετά τους λοβούς των αυτιών της ώστε να τους τυλίγει γύρω από από αυτό πράγματα όπως ομπρέλες ή Selfie Sticks.

Η Αγιούμι Τακάντα, μια 37χρονη γυναίκα από το Τόκιο, παρατήρησε για πρώτη φορά ότι οι λοβοί των αυτιών της ήταν εξαιρετικά ελαστικοί όταν πήγαινε στο δημοτικό σχολείο. Ήταν μια βροχερή μέρα και τα χέρια της ήταν γεμάτα, έτσι προσπάθησε να κρατήσει την ομπρέλα με το αυτί της ως τρίτο χέρι και πέτυχε. Αυτή ήταν μόνο η αρχή, καθώς η Γιαπωνέζα έκτοτε χρησιμοποίησε τους ασυνήθιστα ελαστικούς λοβούς των αυτιών της για να κρατά selfie sticks, βούρτσες καλλιγραφίας, συσκευές καθαρισμού και άλλα.

Οι ελαστικοί λοβοί του αυτιού της Αγιούμι μπορούν να τεντωθούν έως και 4,5 εκατοστά, επιτρέποντάς της να τυλίξει γύρω από αυτούς διάφορα αντικείμενα και να τα τα κρατά στη θέση τους, κάτι που μπορεί να φαίνεται άσκοπο, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο όταν τα δύο της χέρια είναι γεμάτα. Και ενώ το τέντωμα των λοβών του αυτιού μπορεί να ακούγεται επώδυνο, ισχυρίζεται ότι είναι στην πραγματικότητα ανώδυνο.

«Οι άνθρωποι πάντα με ρωτούν αν είναι επώδυνο. Αλλά δεν υπάρχει καθόλου πόνος όταν τα τραβάτε ή κρατάτε ένα αντικείμενο», είπε πρόσφατα στην Compass Media.

Η νεαρή, που ήταν στην ομάδα κοριτσιών Canary Club, δεν ξέρει πραγματικά πώς απέκτησε την ασυνήθιστη ικανότητά της. Θα μπορούσε να είναι ένα οικογενειακό χάρισμα, αλλά και πάλι έπαιζε και τέντωνε τους λοβούς των αυτιών της όταν ήταν μικρή, ειδικά όταν ένιωθε υπνηλία, οπότε ίσως και αυτό βοήθησε λίγο.