Ληστεία μετά φόνου βλέπουν οι αρχές πίσω από τη δολοφονία στον Σταθμό Λαρίσης

Η Ασφάλεια κατά την αυτοψία του χώρου διαπίστωσε ότι οι δράστες είχαν αναστατώσει κατάστημα και δωμάτιο και ότι δεν υπήρχαν καθόλου χρήματα.
|
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Ως ληστεία, που κατέληξε σε δολοφονία, αντιμετωπίζουν μέχρι αυτήν την ώρα τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τον θάνατο τού 47χρονου από το Πακιστάν, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής μέσα σε κατάστημα, στον Σταθμό Λαρίσης.

Το θύμα βρήκε ένας ομοεθνής του, σε δωμάτιο στην πίσω πλευρά του καταστήματος, όπου διέμενε ο 47χρονος, και κάλεσε τις αρχές. Τον βρήκαν δεμένο πρόχειρα με μία ζώνη στα πόδια και πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα και τα άνω άκρα.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας κατά την αυτοψία του χώρου διαπίστωσαν ότι οι τουλάχιστον δύο δράστες είχαν αναστατώσει κατάστημα και δωμάτιο και ότι δεν υπήρχαν καθόλου χρήματα.

Ο 47χρονος ήταν ο διαχειριστής του καταστήματος, το οποίο λειτουργούσε για την πώληση παρελκόμενων κινητών τηλεφώνων, αλλά και ως ανταλλακτήριο συναλλάγματος και οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι πως οι δράστες έφυγαν με όσα χρήματα είχε σε αυτό, αφού πρώτα όμως έκοψαν τα καλώδια του καταγραφικού, για να μην αφήσουν πίσω τους βίντεο με τις κινήσεις τους.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν και σήμερα τις έρευνές τους.

Αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων σπιτιών και επιχειρήσεων, αλλά και μαρτυρίες, που θα τους οδηγήσουν στους δράστες, ενώ αναμένεται να εξετάσουν και τους ενήλικες γιους του θύματος, με τους οποίους τον τελευταίο καιρό δεν είχε καλές σχέσεις.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα