Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Η κόρη του Τζόνι Ντεπ επιτέλους μιλά για τον χωρισμό του με την Άμπερ Χερντ

Γιατί η ηθοποιός δεν θέλει να συσχετίσει την καριέρα της με το όνομα του πατέρα της.

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ, η 23χρονη κόρη της Βανέσα Παραντί και του Τζόνι Ντεπ δηλώνει έτοιμη να ανοίξει την καρδιά της. Μιλώντας στο περιοδικό Elle, ως το πρόσωπο του νέου εξωφύλλου, η ανερχόμενη ηθοποιός μίλησε για όλα όσα έζησε μεγαλώνοντας πλάι σε δύο διάσημους γονείς, ενώ μοιράστηκε και μερικές σκέψεις της για την πρόσφατη δίκη του πατέρα της με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

«Όταν κάτι τόσο προσωπικό ξαφνικά ξεφεύγει από τη σφαίρα του ιδιωτικού, αισθάνομαι ότι ο καθένας δικαιούται να μείνει για λίγο μόνος στον μυστικό κήπο των σκέψεών του», απαντά η Λίλι Ρόουζ, στην ερώτηση για τις δικαστικές διαμάχες του διάσημου πατέρα της.

Η ηθοποιός, η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά Sam Levinson: To είδωλο, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συσχετίσει την καριέρα της με την φήμη του πατέρα της.

«Δεν είμαι εδώ για να δώσω απαντήσεις για κανέναν και για τίποτα. Νιώθω ότι για ένα μεγάλο μέρος της καριέρας μου, οι άνθρωποι προσπαθούσαν να με ορίσουν μέσα από τους άντρες της ζωής μου. Είτε πρόκειται για τα μέλη της οικογένειάς μου είτε για τους φίλους μου. Ωστόσο πλέον, αισθάνομαι έτοιμη να αυτοπροσδιοριστώ μέσα από τα πράγματα που κάνω εγώ η ίδια. Οι άνθρωποι πάντα τείνουν να πιστεύουν στις προκατασκευασμένες ιδέες που έχουν διαμορφώσει γύρω από σένα και το πώς έφτασες στην κορυφή. Τους διαβεβαιώνω πως κανένας ρόλος δεν θα σου δοθεί αν δεν είσαι άξιος να τον υπερασπιστείς», υπογραμμίζει στην συνέντευξή της.

Πηγή: sheknows

Δημοφιλή