ΔΙΕΘΝΕΣ
14/08/2020 12:05 EEST | Updated 14/08/2020 12:05 EEST

McAfee: Ο «βασιλιάς» των antivirus ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να κολλήσει κορονοϊό

Για να το «αποδείξει» έγλειψε παπούτσια και λαβές καροτσιών σούπερ μάρκετ.

John McAfee/Twitter

Ο «βασιλιάς» των antivirus συστημάτων Τζον ΜάκΑφι, που έχει καταφέρει να κρατά τους ιούς μακριά από τους υπολογιστές, ισχυρίζεται ότι έχει κατορθώσει να εξασφαλίσει παρόμοια «ανοσία» και στον εαυτό του.

Για την ακρίβεια υποστηρίζει ότι είναι ανθεκτικός σε ιούς βιολογικού είδους, συνεπώς δεν μπορεί να κολλήσει ούτε τον κορονοϊό - όσο και αν έχει προσπαθήσει.

Για να «αποδείξει» του λόγου του το αληθές (;), ο 75χρονος ιδιόρρυθμος επιχειρηματίας έφτασε στο σημείο να γλείψει λαβές από καρότσια σούπερ μάρκετ αλλά και τις σόλες των παπουτσιών του.

Παρόλο που ο εμπίπτει στην κατηγορία υψηλού κινδύνου λόγω ηλικίας, ο ΜάκΑφι λέει ότι έχει κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να μολυνθεί με τις, ομολογουμένως αηδιαστικές, ενέργειές του.

Ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος ανέφερε στο twitter ότι πέρασε ακόμη και «αρκετές ώρες» κοντά σε κάποιον που εμφάνιζε συμπτώματα του κορονοϊού. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες αυτές, τα τεστ στα οποία υπεβλήθη έδειξαν επανειλημμένα ότι είναι αρνητικός στον ιό.

Ενώ το γλείψιμο παπουτσιών μπορεί να είναι αποκρουστικό για τους περισσότερους ανθρώπους, ο ειδικός στον τομέα της κυβερνοασφάλειας ισχυρίζεται ότι το κάνει καθ ’όλη τη διάρκεια της ζωής του και για αυτό είναι απαλλαγμένος από ασθένειες.

«Το κάνω στα αλήθεια. Είμαι 75. Το κάνω όλη μου τη ζωή. Γι ’αυτό δεν έχω ποτέ κρυολογήματα, γρίπη ή ασθένεια οποιουδήποτε είδους. Ονομάζεται χτίσιμο του ανοσοποιητικού συστήματος», δήλωσε ο ίδιος.

Πηγή: RT