Μητσοτάκης: Σε 6 μήνες η Θεσσαλονίκη θα έχει το πιο σύγχρονο και όμορφο Μετρό της Ευρώπης

«Δικαιωθήκαμε από τις εξελίξεις για τις δύσκολες αποφάσεις που πήραμε για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας», τόνισε ο πρωθυπουργός - Η αναφορά του στο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ.
Την παράδοση του Μετρό στο επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης σε 6 μήνες από σήμερα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Την παράδοση του Μετρό στο επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης σε 6 μήνες από σήμερα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Eurokinissi

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στην παρουσίαση της Μελέτης Ανάπτυξης του Μετρό της πόλης, στο Καραπάντσειο Πνευματικό Κέντρο και ανακοίνωσε ότι θα παραδοθεί σε 6 μήνες από σήμερα.

Όπως είπε, θα είναι το πιο όμορφο και σύγχρονο Μετρό οποιασδήποτε ευρωπαϊκής πόλης και τόνισε την απόφαση της κυβέρνησης να επενδύσει στα μέσα μεταφοράς και στη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα.

Για αυτό και η επόμενη στάση που θα κάνει στην περιοδεία του θα είναι στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση για την έναρξη των πρώτων δρομολογίων ηλεκτρικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη.

«Γινόμαστε σταδιακά Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο»

Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού ξεκίνησε με αναφορά του στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και με τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του ΠΑΟΚ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδας η ομάδα του Άρη, κάτι που θα έφερνε και τους δύο εγχώριους τίτλους στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δύσκολες- όπως τις χαρακτήρισε- αποφάσεις, όπως το κλείσιμο των γηπέδων για ένα διάστημα και η τοποθέτηση καμερών, με στόχο την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας και τόνισε ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις καθώς «και στο ποδόσφαιρο γινόμαστε σταδιακά Ευρώπη».

Δημοφιλή