Μητσοτάκης

«Λάθος η άποψη ότι η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα», τόνισε ο πρωθυπουργός για τις αλλαγές στο παραγωγικό μοντέλο της χώρας.
«Τα συμπεράσματα της Συνόδου εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Ελλάδας» δήλωσε ο Πρωθυπουργός. Αυστηρό μήνυμα προς όσους αμφισβητούν την ελληνοτουρκική προσέγγιση.
Δεν έχει πεισθεί ο πρωθυπουργός ότι το μοντέλο Ιταλίας -Αλβανίας μπορεί να λειτουργήσει. Λέει «ναι» στη νόμιμη μετανάστευση. «Ποιος θα μαζέψει τις ελιές μας».
Για την ανταγωνιστικότητα εκτιμά ότι «οι φιλόδοξοι στόχοι της ΕΕ δεν εναρμονίζονται με τα οικονομικά μέσα και την δυνατότητα μας για να μπορούμε να τους επιτύχουμε».
«Έχουμε τη βούληση και τους μηχανισμούς να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας», σημειώνει σε ανάρτηση του ο πρωθυπουργός.
Στις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός για την πρώτη σύνοδο Κορυφής EE - Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου και το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
«Υπήρχε ήδη φορολόγηση στα φιλοδωρήματα με κάρτα», λέει ο πρωθυπουργός, εξηγώντας ότι θεσμοθετείται σημαντικό αφορολόγητο ανά εργαζόμενο.
«Στόχος μας είναι να φτάσουμε τα 950 νέα λεωφορεία στην Αττική μέχρι το καλοκαίρι του 2025», σημειώνει σε ανάρτηση του ο πρωθυπουργός.
Κ. Μητσοτάκης: «Το ζήτημα του Κυπριακού βρήκε τη θέση του στη διακήρυξή μας». Οι αναφορές σε μεταναστευτικό, μεσανατολικό, ενεργειακή συνεργασία.
«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλάζει», τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο.