Μέγκαν: Δεν θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο ούτε για την γέννηση του μωρού

Πλέον όλοι ξέρουμε το πρωτόκολλο που ακολουθείται με τα μωρά που γεννιούνται από την βασιλική οικογένεια. Πρώτα έρχεται η ανακοίνωση, μετά μια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία για την γέννηση του μωρού και μετά απλά περιμένουμε αγωνιωδώς να γεννηθεί το μωρό και να δούμε τους περήφανους γονείς στα σκαλιά της ιδιωτικής πτέρυγας Lindo της κλινικής St. Mary’s στο Λονδίνο.

Δεν θα συμβεί όμως τίποτα από αυτά με την Μέγκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγκυμονούσα δούκισσα δεν επιθυμεί να ακολουθήσει την παράδοση και να γεννήσει το παιδί της στην ιδιωτική πτέρυγα Lindo όπως έκανε η Κέιτ και με τα τρία παιδιά της. Αντιθέτως, σκέφτεται να γεννήσει σ΄ένα άλλο νοσοκομείο πιο κοντά στη νέα της κατοικία.

Όχι μόνο η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ, αλλά και η πριγκίπισσα Νταϊάνα γέννησε τον Γουίλιαμ και τον Χάρι εκεί, το 1982 και 1984 αντίστοιχα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που επέλεξε να γεννήσει σ’ένα νοσοκομείο, σπάζοντας μια μακροχρόνια παράδοση της γέννησης στο σπίτι.

Το δημοσίευμα στην Daily Mail αναφέρει πως μια βασιλική πηγή δήλωσε ότι η Μέγκαν σκέφτεται να γεννήσει στο νοσοκομείο Frimley Park στην επαρχία Σάρεϊ, το οποίο βρίσκεται κοντά στο μελλοντικό της σπίτι στο Γουίντσορ.

Πηγές όμως αναφέρουν, πως η ίσως η δούκισσα προτιμήσει να γεννήσει στο σπίτι για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα. Είναι σίγουρο ότι οι φωτογράφοι θα βρίσκονται σε ετοιμότητα να τραβήξουν πρώτοι μια φωτογραφία από το νεογέννητο μωρό οπότε είναι πιθανό το ζευγάρι να επιθυμήσει να γεννηθεί το παιδί τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ένα από τα πολλά ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα σχετικά με τον ερχομό του νέου μωρού και δεν θα πάρουμε απάντηση μέχρι την ώρα της γέννησης.

Πηγή: Harpeers Bazaar