Μέγκαν Μαρκλ: Έχει αγαπημένο σπορ και δεν θα πιστεύετε ποιο είναι

«Της φαίνεται ένα πολύ κομψό παιχνίδι»
Mike Marsland via Getty Images

Το μπόουλινγκ χλοοτάπητα σύντομα θα είναι αρκετά διαδεδομένο σπορ για τον απλό λόγο ότι είναι το αγαπημένο της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Ποιος θα το περίμενε;

Η νέα μητέρα έκανε μια επίσκεψη έκπληξη στο Royal Household Bowling Club, που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της, Φρόγκμορ. Η δούκισσα φέρεται να παρακολουθούσε το άθλημα από το παράθυρο του εξοχικού και όπως φαίνεται της άρεσε ιδιαίτερα.

«Της φαίνεται ένα πολύ κομψό παιχνίδι», αναφέρει πηγή στη The Sunday Express.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Royal House Bowling Club καλωσορίζει έναν βασιλικό επισκέπτη.

Το 2013, τα μέλη του Brimfield και του Little Hereford Bowling Club, ήταν πολύ χαρούμενα όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ τους επισκέφθηκε για να παρακολουθήσει τον αγώνα τους, ενώ στην συνέχεια συνομίλησε με τους παίκτες και έβγαλε μαζί τους φωτογραφίες.

Αν και το παλάτι του Κένσιγκτον έχει αρνηθεί να σχολιάσει την αγάπη της Μέγκαν για το σπορ, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Τόνι Άλκοκ, ο οποίος είναι και διευθύνων σύμβουλος της Bowls England, δήλωσε τα μέλη θα ενθουσιαστούν με την συμμετοχή της δούκισσας.

Το μπόλουλινγκ χλοοτάπητα είναι από τα παλιότερα παιχνίδια. Στρογγυλεμένες πέτρες βρέθηκαν σε αιγυπτιακούς τάφους που χρονολογούνται από 5.000 π.Χ., περίπου την ίδια στιγμή που ο τροχός εφευρέθηκε, με τους ειδικούς να πιστεύουν ότι αυτό είναι μια πρώιμη μορφή του χόμπι.

Στην Αγγλία, το πρώτο γήπεδο μπόουλινγκ ιδρύθηκε το 1299.

πηγή: Daily Mail