ΔΙΕΘΝΕΣ
03/07/2019 09:19 EEST

Μια άβολη στιγμή: Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να αγνοεί τη Μέγκαν Μαρκλ ενώ του μιλάει σε ματς

«Γιορτή» στις βρετανικές ταμπλόιντ.

ASSOCIATED PRESS

Η...χαρά των βρετανικών ταμπλόιντ είναι βίντεο που κυκλοφόρησε με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, όπου ο πρώτος φαίνεται να αγνοεί (πιθανώς εσκεμμένα) τη δεύτερη ενώ προσπαθεί να του μιλήσει καθώς παρακολουθεί αγώνα μπέιζμπολ στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της The Sun, το ζεύγος προκάλεσε έκπληξη όταν εμφανίστηκε για να παρακολουθήσει αγώνα μεταξύ των New York Yankees και των Boston Red Sox.

Κάμερα τους κατέγραψε σε μια φαινομενικά...άβολη στιγμή, με τη Μέγκαν Μαρκλ να προσπαθεί να του μιλήσει ενώ αυτός συνεχίζει να μιλά με κάποιον, αγνοώντας την – με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να εγκαταλείψει τις προσπάθειες.

 

 

Προφανώς και δεν είναι απίθανο απλά να μην την άκουγε, ωστόσο, δεδομένου ότι το ζευγάρι βρίσκεται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας (και ότι η περίπτωση της Αμερικανίδας Μέγκαν Μαρκλ, που από μετρίως γνωστή ηθοποιός έγινε δούκισσα του Σάσεξ) κάτι τέτοια περιστατικά αποτελούν «βούτυρο στο ψωμί» του βρετανικού (και μη) Τύπου και κοινού, που, ως γνωστόν, τρελαίνεται για ιστορίες της βασιλικής οικογένειας.

Sponsored Post