ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/12/2017 12:51 EET | Updated 20/12/2017 14:26 EET

Μια γυναίκα αστυνομικός, το «δόλωμα» για τη σύλληψη του φερόμενου ως «δράκου» των Αμπελοκήπων

olaser via Getty Images

Την ώρα που παρακολουθούσε υποψήφιο θύμα του, συνελήφθη σε δρόμο κοντά στο νοσοκομείο Παίδων ο 25χρονος, προγραμματιστής στο επάγγελμα, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος εφτά γυναικών. Ο νεαρός προσήχθη σήμερα ενώπιον του Ανακριτή. 

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν το βράδυ της Τρίτης και τον έριξαν κάτω για να τον ακινητοποιούσουν. Εκείνος άρχισε να φωνάζει «ληστεία» υποστηρίζοντας ότι οι αστυνομικοί ήθελαν να τον ληστέψουν. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, όπου υποστήριξε ότι δεν βίαζε τα θύματά του και ότι απλά περνούσε καλά ”αγκαλιάζοντας” ωραίες γυναίκες. Η πρώτη γυναίκα που τον αναγνώρισε βοήθησε καθοριστικά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο 25χρονος άρπαζε τις γυναίκες από πίσω, τις αγκάλιαζε και τις θώπευε. Κάποια από τα θύματα κατήγγειλαν και βιασμό. Μετά τις καταγγελίες στην Αστυνομία μια γυναίκα αστυνομικός ανέλαβε τον εντοπισμό του. Συγκεκριμένα προσπαθούσε να τον εντοπίσει κάνοντας βόλτες κατά τις βραδινές ώρες σε συγκεκριμένους δρόμους των Αμπελοκήπων, όπου εμφανιζόταν ο δράστης. Μάλιστα, η γυναίκα αστυνομικός φορούσε κολάν, ρούχο που γνώριζε η Αστυνομία ότι προσελκύει τον 25χρονο. Από την παρακολούθηση της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε τελικά την περασμένη Τρίτη και συνελήφθη. Κινήσεις του δράστη έχουν καταγραφεί από κάμερες καταστημάτων της περιοχής όπου δρούσε. 

 

Πηγή βίντεο: Πρώτο Θέμα