Miele Hellas: Πάντα καλύτερα, τώρα και με ακόμα μεγαλύτερη εξωστρέφεια

Η εταιρεία, που έχει ξεπεράσει τα 120 χρόνια ζωής και τα 52 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι έτοιμη για μια νέα εποχή, έπειτα και από τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα του 2022.
.
.
Miele

Η 14η Φεβρουαρίου σηματοδότησε μια νέα εποχή για τη Miele Hellas. Με τα εγκαίνια των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του νέου Miele Experience Center, τα οποία πραγματοποιήθηκαν και με την παρουσία των απογόνων των ιδρυτών της εταιρείας, Dr. Markus Miele (Executive Director & Co-Proprietor της Miele) και Dr. Reinhard Zinkann (Executive Director & Co-Proprietor) και σημερινών διευθυντικών στελεχών, η εταιρεία ανακοίνωσε τα επόμενα φιλόδοξα βήματά της στην ελληνική αγορά, αλλά και τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα του προηγούμενου έτους.

Η Miele Hellas κατέγραψε αύξηση της τάξης του 4,3% στη διάρκεια του 2022 , ενώ είχε και πολύ θετική αξιολόγηση από τους Έλληνες καταναλωτές, οι οποίοι και την ανέδειξαν ως τη Νο1 Επιθυμητή Μάρκα (Πηγή: Brand Health Check 2022, Insites Consulting).

Εμπειρία Miele

.
.
Miele

Ο κύριος Θάνος Κυριαζής, CEO της Miele Hellas, ξενάγησε τους κυρίους Miele και Zinkann στους εντυπωσιακούς χώρους του νέου Experience Center στο Μαρούσι, όπου πλέον στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας, αλλά και ολόκληρο το οικοσύστημα καινοτομίας που έχει δημιουργήσει η Miele, μέσα από πρωτοποριακές συσκευές που δεν διατίθενται πουθενά αλλού σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και το πρώτο press event της Miele Hellas, όπου ενημερωθήκαμε για τους τρεις στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης της εταιρείας για το 2023: την ενίσχυση του brand name της στις 5 αγορές όπου δραστηριοποιείται, με αύξηση των μεριδίων αγοράς στις κατηγορίες που επιχειρεί, την εστίαση στον καταναλωτή και στη δημιουργία εμπειριών εντός των καταστημάτων, αλλά και την περαιτέρω βελτίωση του οικολογικού αποτυπώματος της εταιρείας, που ήδη έχει υλοποιήσει σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση της ουδετερότητας άνθρακα σε όλο τον κύκλο ζωής των προϊόντων της.

.
.
Miele

Μισός αιώνας σταθερής παρουσίας στην Ελλάδα

Η πίστη της Miele στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς έχει καταστεί σαφής από την συνεπή παρουσία της στη χώρα μας επί 52 χρόνια, παρά την δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης. Αντιμετωπίζοντας την Ελλάδα ως σημαντικό hub, έχει αναπτύξει 21 καταστήματα Miele σε ολόκληρη τη χώρα, 2 Miele Experience Centers στην Ελλάδα και 1 στην Κύπρο, ενώ περισσότεροι από 110 επίσημοι συνεργάτες της διαθέτουν προϊόντα Miele σε περισσότερα από 310 σημεία πώλησης σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον, η Miele Hellas λειτουργεί ως κόμβος και εξυπηρετεί, πέρα από την ελληνική, ακόμα 4 αγορές – την Αλβανία, το Κόσοβο, τη Βόρεια Μακεδονία και την Κύπρο.

Τώρα, η εταιρεία που απασχολεί 100 εργαζόμενους σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε σχέδια σημαντικής περαιτέρω διεύρυνσης. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Κυριαζής, «πρώτη στην ατζέντα της εταιρείας για την Ελλάδα είναι η άνθιση μέσα από τη δημιουργία έως και 10 νέων καταστημάτων μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, ενώ η Miele έχει ήδη δείξει τη διάθεση για περαιτέρω επενδύσεις στη χώρα, αφού πρόσφατα εγκαινίασε το ευρωπαϊκό τηλεφωνικό κέντρο με τη Sitel στην Αθήνα, που απασχολεί περίπου 200 άτομα, και με την Teleperformance στη Θεσσαλονίκη με 175 άτομα».

.
.
Miele
.
.
Miele

Επί 120 χρόνια, Πάντα Καλύτερη

Συνδέοντας τη διεύρυνσή της με τους κανόνες της αειφόρου ανάπτυξης, και μένοντας πάντα πιστή στην κατευθυντήρια αρχή των ιδρυτών της για την επιμονή στην τελειότητα, η Miele έχει πετύχει ένα εξαιρετικά σπάνιο κατόρθωμα: να παραμείνει στον πυρήνα της μια οικογενειακή επιχείρηση, που δεν θυσιάζει την ποιότητα για χάρη της ανάπτυξης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Miele παραμένουν οι οικογένειες Miele και Zinkann, στην τέταρτη γενιά τους τώρα, και διοικούν την εταιρεία βασιζόμενοι σε ιδία κεφάλαια και πάντα προσηλωμένοι στη δημιουργία άριστης ποιότητας και υψηλής καινοτομίας.

Κάπως έτσι, εδώ και 120 χρόνια, η Miele, όχι απλώς συνεχίζει να κάνει πράξη το σύνθημα «Immer Besser» (Πάντα Καλύτερα), αλλά διαρκώς το επανανοηματοδοτεί, απαντώντας στις ανάγκες που γεννά η σύγχρονη εποχή.

Ανακαλύψτε την εμπειρία Miele

Πήγαινε στην αρχική σελίδα