Μπακογιάννη: Όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο- θα αποδοθούν ευθύνες

«Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη».
.
.
Eurokinissi

Υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη ενεπλάκη το μεσημέρι της Παρασκευής σε τροχαίο, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό ενός 23χρονου, όπως έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε βαθύτατα συντετριμμένη και πρόσθεσε ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ανακοίνωσε τα εξής:

«Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.25΄, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της. Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση, προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.). Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το πέρας της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία. Σημειώνεται ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα».

Δημοφιλή