LIFE
28/11/2019 11:47 EET

Μπλακ Φράιντεϊ: Η Παρασκευή που ήρθε για να μείνει

Η μεγάλη μέρα κοντοζυγώνει, η Black Friday είναι προ των πυλών και η εταιρεία Κωτσόβολος επιστρέφει με τον Βρασίδα σε μια υπέροχη καμπάνια.

Black Friday

Μέχρι πριν μερικά χρόνια, η Black Friday ήταν μία μέρα για την οποία μαθαίναμε από τις ειδήσεις και ήταν κάτι ”ξένο” για μας. Από το 2016, όμως, η ημέρα των προσφορών έχει φτάσει και στη χώρα μας. Η καταναλωτική γιορτή που ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, πλησιάζει και είναι μία καλή στιγμή όλοι να σκεφτούν τι αγορές θα κάνουν στις 29 Νοεμβρίου.

Η Black Friday εκτός από μία μεγάλη γιορτή προσφορών, σηματοδοτεί την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Πρόκειται για την επόμενη ημέρα μετά την επίσημη γιορτή των Ευχαριστιών στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με αναφορές να δείχνουν πως το έθιμο αυτό έχει ξεκινήσει σχεδόν 100 χρόνια πριν.

Μια ημέρα στην οποία καταγράφονται μεγάλοι τζίροι στα καταστήματα, με τους πολίτες να εκμεταλλεύονται τις υψηλές εκπτώσεις. Ένα έθιμο που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη απήχηση και στην ελληνική πραγματικότητα. Οι καταναλωτές θα μπορέσουν να βρουν προϊόντα όλων των κατηγοριών σε χαμηλότερες τιμές.

Πράγματι, στην Black Friday, μπορεί να βρει κανείς εκπληκτικές προσφορές ειδικά σε ό,τι έχει σχέση με τηλεοράσεις, smartphones, laptops, gaming και γενικά πολυπόθητα gadgets που ποθούμε να τα κάνουμε δώρο στον εαυτό μας ή στους αγαπημένους μας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος έχει κάνει μια από τις πιο έξυπνες καμπάνιες τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας με τρόπο χιουμοριστικό τις ασυναγώνιστες προσφορές της για την περίοδο του Black Friday και είναι έτοιμη να δεχτεί τον κόσμο σε ένα από τα 95 καταστήματά της και το kotsovolos.gr. Ευκαιρίες αγοράς θα υπάρχουν σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, από τις τηλεοράσεις, τα gadgets, τα smartphones, τα laptops, τα κλιματιστικά, μέχρι και τις μεγάλες οικιακές συσκευές, τις μικροσυσκευές και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, που είναι ήδη στη λίστα με τις καλύτερες black τιμές.

Έτσι, λοιπόν, το επιτυχημένο concept ”Μπλακ Φράιντεϊ. Είχες και στο χωριό σου;” συνεχίζεται για τρίτη χρονιά. Αυτή τη φορά, μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο Βρασίδας, ο οποίος γνωρίζει ότι η μεγάλη μέρα που περίμενε εδώ και καιρό είχε φτάσει και ότι είχε ως μοναδική του αποστολή να φτιάξει τη μαύρη λίστα για Μπλακ Φράιντεϊ ψώνια από τον Κωτσόβολο!

Λίγο πριν φύγει από το χωριό και κατευθυνθεί προς τον Κωτσόβολο για να αγοράσει προϊόντα τεχνολογίας, ρωτά τους συγχωριανούς του αν θέλουν να βάλουν κάτι στη λίστα του. Όταν τους ρωτάει, όλοι θέλουν να μπουν, βλέποντας τις προσφορές που υπάρχουν. Βέβαια, η γυναίκα του τού θυμίζει πως τα πάντα υπάρχουν και online. Αλίμονο αν δεν του επισήμαινε αυτή τη λεπτομέρεια

Μπλακ Φράιντεϊ - σίζον θρι

Φέτος, κάνει την εμφάνισή της και μία επιπλέον υπηρεσία που τα καταστήματα Κωτσόβολος έφεραν στους επισκέπτες τους, την Pay Express, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περάσουν από κάποιο ταμείο, παρά μόνο μέσω του τερματικού POS που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων.

Μην χάνετε χρόνο, λοιπόν. Ετοιμάστε τη λίστα των αγορών σας, οπλιστείτε με υπομονή, χαράξτε την στρατηγική σας και ξεχυθείτε στα μαγαζιά. Οι καλύτερες προσφορές είναι εκεί έξω και σας περιμένουν...

Sponsored Post