Νέα ηλεκτρικά σκούτερ και αυτοκίνητα πόλης εισάγει η Kosmοcar

Συνεργασία με την ισπανική Silence, μια νεοφυή εταιρεία υψηλής τεχνολογίας.
KOSMOCAR

Μια ακόμα επιχειρηματική δραστηριότητα της Kosmocar, η οποία εκτός από επίσημος εισαγωγέας των μαρκών: Audi, VW, Skoda, Bentley και Ducati, εισάγει μια ακόμα μάρκα, από την Ισπανία, με έδρα τη Βαρκελώνη.

Η Silence, είναι μια νεοφυής εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στα ηλεκτρικά οχήματα πόλης, εδώ και 10 χρόνια, κατά βάση στα ηλεκτρικά σκούτερ αλλά και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης (nanocars) και τα προϊόντα της πρόκειται να διατεθούν μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Kosmoride, που έχει αναπτύξει η Kosmocar, για προϊόντα μικροκινητικότητας.

Τα ηλεκτρικά σκούτερ της Silence, διατίθενται σε δύο βασικές εκδόσεις: με τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, που μπορούν να οδηγηθούν από άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω, και με τελική ταχύτητα 90-110 χλμ./ώρα. Η αυτονομία τους φτάνει έως και τα 149 χιλιόμετρα.

Σημειώνεται ότι η αποσπώμενη μπαταρία μπορεί να μετακινηθεί πανεύκολα, χάρη στους ενσωματωμένους τροχούς και τη λαβή που διαθέτει, ενώ φορτίζεται σε μια κοινή πρίζα σούκο. Χάρη στον on board φορτιστή των 600W, χρειάζεται 5 ώρες για το 100% της χωρητικότητάς, ενώ μπορεί να φορτιστεί και με ηλιακή ενέργεια μέσω πάνελ.

Το δε ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της εταιρείας, είναι ένα διθέσιο όχημα με μήκος κάτω από 2,3 μέτρα, με αυτονομία έως 150 χιλιόμετρα, και μέγιστη ταχύτητα 90 χλμ./ώρα. Το κλείδωμα-ξεκλείδωμα γίνεται χωρίς κλειδί, μέσω εφαρμογής στο smartphone.

Οι τιμές των σκούτερ ξεκινούν από τις 3.990 ευρώ, ενώ μπορούν να τύχουν επιδότησης μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», για ποσοστό 30% της αξίας τους, και μέχρι του ποσού των 3.000€.

Η Kosmocar θα τα δείξει στο κοινό, από τις 16 Μαΐου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, ενώ το nanocar θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα εντός του 2022.

«Η Kosmocar έχει μία φιλόδοξη στρατηγική όσον αφορά στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης και της μικροκινητικότητας στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε σημείο αναφοράς στη χώρα μας, τόσο στο επιχειρείν όσο και στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες», επισημαίνει ο Στήβεν Σίρτης, διευθύνων σύμβουλος της Kosmocar.

Popular in the Community