Νέα σχολίκη χρονιά με επιβράβευση

Νέα σχολική χρονιά: Φέτος μπορούμε περισσότερα

Το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας μας επιτρέπει να προσφέρουμε ακόμη πιο πολλά σε παιδιά… κάθε ηλικίας
.
.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Είναι επίσημο: το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε και μαζί του ήρθαν οι ατέλειωτες λίστες των σχολικών αγορών. Ή ίσως η νέα φθινοπωρινή αρχή δεν αφορά ένα «πρωτάκι», αλλά έναν… πρωτάρη φοιτητή που ετοιμάζεται να ζήσει την πιο όμορφη και ανέμελη περίοδο της ζωής του. Αλλά κι εμείς οι ίδιοι, που απέχουμε από τα θρανία εδώ και καιρό, δεν ψάχνουμε αφορμές για νέα ξεκινήματα κάθε Σεπτέμβρη;

Οι πιο καλές οι αγορές

Ανεξάρτητα από το αν το καλάθι των αγορών μας θα γεμίσει με σχολικά είδη, έπιπλα για το φοιτητικό σπίτι ή προϊόντα self-care, πάντως, η Εθνική Τράπεζα και το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more το κάνουν πιο ανάλαφρο… οικονομικά. Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 16/9, με κάθε μας αγορά σε συνεργαζομένες επιχειρήσεις εξασφαλίζουμε κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών μας σε go4more πόντους αν χρησιμοποιήσουμε πιστωτική κάρτα της Εθνικής και 5% αν επιλέξουμε τη χρεωστική μας, για αγορές 30€ και άνω.

Στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr βρίσκουμε όσα θα μπορούσαμε να χρειαστούμε για τη νέα χρονιά και ακόμη περισσότερα. Στα καταστήματα Hondos Center και στο eshop hondoscenter.com συναντάμε όλα τα απαραίτητα για τη φθινοπωρινή φροντίδα του εαυτού μας, αλλά και αμέτρητα είδη καθημερινής χρήσης και, φυσικά, στο IKEA και στο IKEA eshop μας περιμένουν οι πιο καλόγουστες και πρακτικές επιλογές για το σπίτι, το γραφείο και το παιδικό δωμάτιο.

Τα μυστικά της (αγοραστικής) επιτυχίας

Για να επωφεληθούμε από το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας αρκούν λίγα και απλά βήματα. Με μια απλή εγγραφή κερδίζουμε πόντους σε κάθε αγορά, τους οποίους μπορούμε στη συνέχεια να εξαργυρώνουμε στο ευρύτατο δίκτυο καταστημάτων που συνεργάζονται με την Εθνική Τράπεζα και τα οποία είναι ικανά να καλύψουν κάθε μας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου για τις αγορές μας. (Τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος μπορείτε να τους δείτε εδώ).

Τώρα έχουμε έναν ακόμη λόγο να ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν – και να χαιρόμαστε διπλά τις αγορές μας, αφού με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας ακόμη και επενδύσεις με σημαντικό κόστος, όπως η αγορά επίπλων, γίνονται αισθητά πιο αποδοτικές και πιο οικονομικές. Καλή μας σχολική χρονιά!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr