Νέα Σμύρνη: Επεισαν 14χρονη να φεύγει από δομή και να εκδίδεται

Ενας άνδρας από την Αίγυπτο, με το όνομα Ταχίρ, της είχε υποσχεθεί ότι θα αμείβεται με 100 ευρώ για κάθε συνεύρεση, ρούχα και εσώρουχα.
Mehmet Hilmi Barcin via Getty Images

Νέα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές, με τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών να προσπαθούν να εντοπίσουν ένα 14χρονο κορίτσι και έναν ενήλικα άνδρα, με τον οποίο είναι πιθανό να βρίσκεται μαζί του η ανήλικη.

Η 14χρονη φιλοξενείται σε δομή, στη Νέα Σμύρνη, μαζί με την κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της, αλλά το τελευταίο διάστημα έφευγε συχνά από το ίδρυμα για αρκετές ώρες και μάλιστα είχαν γίνει αρκετές καταγγελίες στις αρχές από την κοινωνική λειτουργού για εκούσια αποχώρηση της μικρής.

Μία άλλη ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στην 16χρονη αδελφή της, ότι ένας άνδρας από την Αίγυπτο, με το όνομα Ταχίρ, είχε πείσει τη μικρότερη αδελφή της να φεύγει από τη δομή, προκειμένου να εκδίδεται. Της είχε υποσχεθεί, μάλιστα, ότι θα αμείβεται με 100 ευρώ για κάθε συνεύρεση, ρούχα και εσώρουχα, ενώ τα ραντεβού θα γίνονταν σε σπίτι στην Ελευσίνα.

Η 16χρονη επιχείρηση να μιλήσει με τη μικρή αδελφή της, αλλά εκείνη έφυγε και πάλι το απόγευμα της Δευτέρας. Η μεγάλη κατάφερε να της αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο και, όταν κάποιος κάλεσε σε αυτό, υποδύθηκε τη 14χρονη και έκλεισε μαζί του ραντεβού στον σταθμό του μετρό «Αγία Μαρίνα». Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και στο σημείο έσπευσαν ένστολοι, που εντόπισαν δύο 23χρονους και τους πέρασαν χειροπέδες.

Στην κατάθεσή τους υποστήριξαν ότι την προηγούμενη νύχτα, της Κυριακής, μαζί με άλλους δύο άνδρες συνευρέθηκαν σεξουαλικά σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου και ότι ο ένας από αυτός βιντεοσκοπούσε τις πράξεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες παρέδωσε στην αστυνομία επτά βίντεο και ένα στιγμιότυπο οθόνης. Κατονόμασαν ότι μαζί τους ήταν ακόμα δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα το συνέλαβαν αργότερα τα στελέχη της Ασφάλειας.

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν το παιδί, προκειμένου και εκείνο να καταθέσει, καθώς και τον τέταρτο άνδρα.

Δημοφιλή