Νεκρή σε ηλικία 22 ετών η Γιαπωνέζα wrestler και σταρ του Netflix Χάνα Κιμούρα

Πολλοί άρχισαν να ανησυχούν για την κατάστασή της όταν ανέβασε φωτογραφίες αυτοτραυματισμού στο Twitter γράφοντας: «Δεν θέλω πια να είμαι άνθρωπος. Σας ευχαριστώ όλους, σας αγαπώ. Αντίο».
Etsuo Hara via Getty Images

Η Χάνα Κιμούρα, γιαπωνέζα wrestler που εμφανίστηκε στην τελευταία σειρά του reality show του Netflix Terrace House, πέθανε σε ηλικία 22 ετών.

Τα νέα επιβεβαίωσε η Stardom Wrestling, η εταιρείας της Κιμούρα και ζήτησε από τους φανς να σεβαστούν την κατάσταση. Δεν είναι ακόμα γνωστή η αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με το BBC, η νεαρή σταρ του Netflix είχε κάνει μια σειρά από δημοσιεύσεις τον τελευταίο καιρό που έδειχναν πως ήταν θύμα bullying. Την Παρασκευή έκανε ένα τελευταίο story στο Instagram, όπου ανέβασε μια φώτο με την γάτα της και έγραψε «αντίο».

Etsuo Hara via Getty Images

Η Κιμούρα είναι κόρη βετεράνου wrestler και είχε ξεκινήσει τις μάχες το 2016, παίρνοντας μέρος σε πολλά τουρνουά παγκοσμίως.

Πολλοί άρχισαν να ανησυχούν για την κατάστασή της όταν ανέβασε φωτογραφίες αυτοτραυματισμού στο Twitter γράφοντας: «Δεν θέλω πια να είμαι άνθρωπος. Ήταν μια ζωή που ήθελα να αγαπηθώ. Σας ευχαριστώ όλους, σας αγαπώ. Αντίο».

Η Κιμούρα φέρεται να ήταν καθημερινό θύμα bullying τόσο από χρήστες του twitter όσο και από κριτικούς.

«Σπαράζει η κάρδια μου πραγματικά με το πόσο σκληροί μπορεί να γίνουν οι άνθρωποι μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης», δήλωσε η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Τέσα Μπλάντσαρντ.

πηγή: BBC

Δημοφιλή