ΔΙΕΘΝΕΣ
15/11/2019 13:56 EET | Updated 15/11/2019 13:58 EET

Ο Αλλάχ θα τιμωρήσει αυτούς που διέρρευσαν τις γυμνές της φωτογραφίες, λέει η Πακιστανή ποπ σταρ Ράμπι Πιρζάντα

Εμφανίζεται να κλαίει σε βίντεο που ανέβασε στα social media και να υπόσχεται στροφή προς τη θρησκεία.

Pacific Press via Getty Images

Εναντίον αυτών που διέρρευσαν γυμνές της φωτογραφίες και βίντεοonline καταφέρεται η Πακιστανή ποπ σταρ Ράμπι Πιρζάντα, στο πρώτο της δημόσιο σχόλιο μέσω βίντεο από τότε που άρχισε η υπόθεση, νωρίτερα μέσα στον μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

-#IamRabiPirzada: Γυμνές ηθοποιοί στα social media υπέρ τραγουδίστριας που έπεσε θύμα διαρροής φωτογραφιών

Όπως λέει στο βίντεο, αυτοί που διέρρευσαν τις εικόνες της » θα τιμωρηθούν σε αυτή τη ζωή και μετά επειδή το χέρι του Αλλάχ είναι αυστηρό...είναι ένοχοι στο δικαστήριο του Αλλάχ και θα τιμωρηθούν. Προσεύχομαι τέτοιου είδους άνθρωποι να τιμωρηθούν».

 

 

Η τραγουδίστρια και τηλεπαρουσιάστρια, που τον τελευταίο καιρό έχει κάνει στροφή προς τη θρησκεία, εμφανίζεται ντυμένη με μαύρα ρούχα και μαντίλα- σε αντίθεση με τη συνηθισμένη της, μοντέρνα εικόνα που εμφάνιζε ως τώρα. Στο βίντεο αναφέρει αποσπάσματα από ισλαμικά κείμενα και σε κάποια σημεία ξεσπάει σε κλάματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Every thing you ever WANTED, is on the other side of FEAR! #chotisibaat #kashmirkibeti #modihitler

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rabi Pirzada (@rabi.fairy) στις

 

Επίσης, λέει πως η ίδια «παράκουσε» τον Αλλάχ και υπόσχεται να αφιερώσει τη ζωή και την καριέρα της στη θρησκεία από εδώ και στο εξής.

Υπενθυμίζεται πως, ακόμη και πριν την υπόθεση της διαρροής, η Πιρζάντα είχε κάπως αμφιλεγόμενη φήμη, καθώς είχε προβεί σε κάποιες προκλητικές/ προβοκατόρικες ενέργειες, όπως το να ποζάρει με γιλέκο αυτοκτονίας ή με φίδια σε βίντεο όπου απειλούσε τον Ινδό πρωθυπουργό, Ναρέντρα Μόντι.